Megéri kimenni egy állásbörzére?

by | szept 8, 2016 | Hírek

Megeri.kimenni.egy.allasborzere_150x150Szerezhetsz olyan plusz információt egy karrierrendezvényen, amit a monitorod előtt ülve nem tudhatnál meg? Valóban növelheti az elhelyezkedési esélyeidet, ha az online jelentkezésre személyesen is ráerősítesz?

Íme, 5 dolog, ami miatt egy napot mindenképpen érdemes a HVG Állásbörzére szánnod:

  1. Pontosíthatod a jövőképed! Utánajárhatsz, hogy tanulmányaiddal és végzettségeddel, mely állásokra pályázhatsz nagyobb esélyekkel. A munkaerőpiac feltérképezését követően pedig könnyebben ki tudod választani a számodra testhezálló feladatkört.
  2. Megismerkedhetsz a szakértői és vezetői karrierlehetőségekkel is. Több mint 190 kiállító munkatársával beszélgethetsz személyesen a feladatkörökről, elvárásokról.
  3. A nyitott pozíciók mellett a két nap során 18 karrierépítést támogató előadást hallgathatsz meg, például bértárgyalás, önismeret és álláskeresési technikák témakörében.
  4. Ingyenes tanácsadások keretében kaphatsz személyre szabott tippeket, többek között önéletrajzíráshoz, hatékony időmenedzsmenthez és állásinterjúhoz is.
  5. Értékes nyereményekért szállhatsz harcba. Az ajándékcsomagok mellett magazin előfizetések, és két NESCAFÉ DolceGusto kávéfőző is gazdára vár.

 hvg20160912

A rendezvényen való részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött.
Nézz utána, regisztrálj és gyere el!

HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok – A jövőd velünk kezdődik!
Időpont: 2016. október 5-6. (szerda-csütörtök)
Nyitva tartás: 10:00-18:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, A csarnok

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.