Németországban szeretnél dolgozni?

by | nov 8, 2016 | Hírek

Nemetorszagban.szeretnel.dolgozni_150x150Németországban dolgozni nem új keletű dolog, sokan vannak már kint, és még mindig sokan szeretnének kimenni.

A legnagyobb motiváció még mindig a magasabb fizetés valamint a nyelvtanulási szándék. Hogyan jussunk azonban ki Németországba és hogyan kezdjük el az álláskeresést?

Milyen nyelvismeret szükséges?

Kovács Krisztián, az R-KRAFT munkaközvetítő cég ügyvezetője szerint már egyre jobb, legalább középfokú nyelvtudásra van szükség a németországi munkavállaláshoz. Fontos, hogy magabiztosan tudj kommunikálni németül! Mindenképp érdemes ezért felfrissítenünk vagy megszereznünk a szükséges nyelvtudást még itthon, amihez az R-KRAFT is nyújt segítséget saját képzéseivel.

Mire számítsunk?

Miben tér el a németországi munkavégzés? A közvetítő cég tapasztalatai alapján teljesen más mentalitásra kell számítaniuk a kinti munkavégzésre vágyóknak. “Mind a munkaruházat mind a munkafeltételek nyugati színvonalúak, még a szabadnapokat is úgy adják ki, hogy a dolgozónak egy hónapban egyszer legyen lehetősége és elég ideje hazautazni a családjához. Persze mindemellett pontosság, nagy munkabírás és fegyelem is szükséges. Elvárják, hogy túlteljesítsük a 100 százalékot, látniuk kell rajtunk, hogy szeretünk és akarunk is dolgozni.”

Kihez fordulhatunk segítségért?

„Nem engedjük el az ügyfeleink kezét. Akár fordításban, akár ügyintézésben, adóbevallásban kell a munkavállaló segítségére lennünk, széles szolgáltatási spektrumunk miatt erre is tudunk megoldást. Fontos megemlíteni, hogy az R-KRAFT-nál nincs közvetítői díj, és a munkavállaló direkt szerződik a munkaadójával! Viszont a későbbiekben is bármiben állunk rendelkezésükre.” – mondja az R-KRAFT ügyvezetője.

Az R-KRAFT fiatal, lendületes, megbízható cégként, 2011 óta biztosít munkalehetőséget azok számára, akik Németországban szeretnének munkát vállalni.

rkraft_468x92

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!