Németországban szeretnél dolgozni?

by | nov 8, 2016 | Hírek

Nemetorszagban.szeretnel.dolgozni_150x150Németországban dolgozni nem új keletű dolog, sokan vannak már kint, és még mindig sokan szeretnének kimenni.

A legnagyobb motiváció még mindig a magasabb fizetés valamint a nyelvtanulási szándék. Hogyan jussunk azonban ki Németországba és hogyan kezdjük el az álláskeresést?

Milyen nyelvismeret szükséges?

Kovács Krisztián, az R-KRAFT munkaközvetítő cég ügyvezetője szerint már egyre jobb, legalább középfokú nyelvtudásra van szükség a németországi munkavállaláshoz. Fontos, hogy magabiztosan tudj kommunikálni németül! Mindenképp érdemes ezért felfrissítenünk vagy megszereznünk a szükséges nyelvtudást még itthon, amihez az R-KRAFT is nyújt segítséget saját képzéseivel.

Mire számítsunk?

Miben tér el a németországi munkavégzés? A közvetítő cég tapasztalatai alapján teljesen más mentalitásra kell számítaniuk a kinti munkavégzésre vágyóknak. “Mind a munkaruházat mind a munkafeltételek nyugati színvonalúak, még a szabadnapokat is úgy adják ki, hogy a dolgozónak egy hónapban egyszer legyen lehetősége és elég ideje hazautazni a családjához. Persze mindemellett pontosság, nagy munkabírás és fegyelem is szükséges. Elvárják, hogy túlteljesítsük a 100 százalékot, látniuk kell rajtunk, hogy szeretünk és akarunk is dolgozni.”

Kihez fordulhatunk segítségért?

„Nem engedjük el az ügyfeleink kezét. Akár fordításban, akár ügyintézésben, adóbevallásban kell a munkavállaló segítségére lennünk, széles szolgáltatási spektrumunk miatt erre is tudunk megoldást. Fontos megemlíteni, hogy az R-KRAFT-nál nincs közvetítői díj, és a munkavállaló direkt szerződik a munkaadójával! Viszont a későbbiekben is bármiben állunk rendelkezésükre.” – mondja az R-KRAFT ügyvezetője.

Az R-KRAFT fiatal, lendületes, megbízható cégként, 2011 óta biztosít munkalehetőséget azok számára, akik Németországban szeretnének munkát vállalni.

rkraft_468x92

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.