Szaknyelvi kurzusok Németországban szakorvosoknak és gyakorlattal rendelkező asszisztensorvosoknak

by | jan 8, 2016 | Hírek

Szaknyelvi-kurzusok-Nemetorszagban_150x150A ZAB (www.zab-gesundheitsberufe.de), a PVMED (www.pvmed.de) és a Med-Cop (www.med-cop.com) cégek kínálnak nyelvi és szaknyelvi programot.

Ezt a nyelvi kurzust szakorvosoknak,  illetve több éves gyakorlattal  rendelkező asszisztensorvosoknak indítjuk. Feltétel  B1- es nyelvvizsga, vagy  az ennél  magasabb  ismeretek,  melyet   nyelvi bizonyítvánnyal  igazolni kell (Goethe, TELC, ÖSD).  A kurzus ideje alatt a németországi approbációját előkészítjük,  segítünk a munkakeresésben és elkísérjük az állásinterjúkra. A  kurzus anyagi támogatásában segítünk!

További információk  a kurzusról, az időpontról, a  kurzus  tartalmáról és  a  költségekről:

Med-Cop Kft.
Horváth Gábor ügyvezető
http://www.med-cop.com
mail: info@med-cop.com
Tel: +36-20-944-6652, +4915161003579
Skype név: med-cop

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.