Nem kell kivándorolnod ahhoz, hogy sokat keress!

by | szept 9, 2016 | Karriertanácsok

Nem.kell.kivandorolnod.ahhoz_150x150Sokan vannak, akik nem szeretnének kivándorolni Magyarországról, ugyanakkor szükségük lenne egy nagyobb összegre például a tanulmányaik finanszírozásához, egy lakáshitel igénybevételéhez, vagy éppen annak végtörlesztéséhez.

Egy rövid távú külföldi munka számukra is megoldást jelenthet, különösen az évnek ebben a szakaszában, amikor nagyon magas a munkaórák száma!

Nem kell végleg, vagy akár tartósan kivándorolnod ahhoz, hogy külföldi munkával sok pénzt keress. Ha például szeptemberben kimész az angliai Zara logisztikai raktárába, és ott maradsz az év végéig, január elején tisztán 1.000.000 Ft-ot haza tudsz hozni – amit te tettél félre ez alatt a bő 3 hónap alatt!

A munkához semmiféle végzettség, vagy tapasztalat nem szükséges, csak egy erős alapfokú angol tudás. Még csak különösebben erősnek sem kell lenned, hisz egy ruha raktárról van szó. A szállásod pedig legkevésbé sem tömegszállás, hanem egy külön szoba egy igényes házban, valahol Northamptonban.

Persze ezért az 1 millió Ft-ért áldozatokat is kell hoznod:

– a karácsonyt külföldön kell töltened a családod nélkül
– éjszakai műszakokat is vállalnod kell
– a karácsonyt megelőző négy hétben rengeteget kell dolgoznod, akár heti 60 órát is.

Megéri? Döntsd el Te! Ha szerinted igen, akkor jelentkezz itt erre a raktári munkára!

Hasonlóan jó feltételekkel, ráadásul rengeteg jó visszajelzéssel ajánljuk London-lutoni kozmetikai szer raktárunkat is első sorban azoknak, akik viszont épp hosszabb távra terveznek Angliában élni és dolgozni.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.