4 állás azok számára, akik gyerekekkel szeretnének foglalkozni

by | okt 25, 2017 | Álláskeresési tippek

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a foglalkozásokat és nyitott pozíciókat, amelyek érdekesek lehetnek azok számára, akik gyermekekkel szeretnének foglalkozni.

Óvónő, óvópedagógus
Feladata: ő az, aki a 3-7 éves gyermekekkel foglalkozik, vigyáz rájuk, fejleszti őket, mesét olvas nekik, játszik velük és próbálja fejleszteni őket mind fizikai, mind szellemi-lelki és társas képességeikben.
Álláslehetőség: Pedagógus

Általános- és középiskolai tanár
Feladata: ő oktatja az általános- vagy középiskolában tanuló gyermekeket. Fontos, hogy aki erre a pályára készül, annak jó kommunikációs készséggel kell rendelkeznie, és nagyfokú állóképességet igényel ez a szakma. Továbbá elengedhetetlen számára a türelem, az empátia és a figyelem-megosztási képesség.
Álláslehetőség: Tanár

Babysitter
Feladata: ő az, aki a szülők távollétében a család saját otthonában vigyáz a gyermekekre. Hasonlóan az óvónőhöz ő azon felül, hogy figyel a gyermekre próbálja őt lefoglalni, fejleszteni mondókákkal, játékokkal.
Álláslehetőség: Bébiszitter

Gyermekorvos
Feladata: a gyermekek kivizsgálása, egészségügyi állapotuk szűrése, a betegségek megelőzése és szakszerű kezelése, valamint a szülőkkel való konzultáció.
Álláslehetőség: Gyermekorvos

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!