4 állás azok számára, akik gyerekekkel szeretnének foglalkozni

by | okt 25, 2017 | Álláskeresési tippek

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a foglalkozásokat és nyitott pozíciókat, amelyek érdekesek lehetnek azok számára, akik gyermekekkel szeretnének foglalkozni.

Óvónő, óvópedagógus
Feladata: ő az, aki a 3-7 éves gyermekekkel foglalkozik, vigyáz rájuk, fejleszti őket, mesét olvas nekik, játszik velük és próbálja fejleszteni őket mind fizikai, mind szellemi-lelki és társas képességeikben.
Álláslehetőség: Pedagógus

Általános- és középiskolai tanár
Feladata: ő oktatja az általános- vagy középiskolában tanuló gyermekeket. Fontos, hogy aki erre a pályára készül, annak jó kommunikációs készséggel kell rendelkeznie, és nagyfokú állóképességet igényel ez a szakma. Továbbá elengedhetetlen számára a türelem, az empátia és a figyelem-megosztási képesség.
Álláslehetőség: Tanár

Babysitter
Feladata: ő az, aki a szülők távollétében a család saját otthonában vigyáz a gyermekekre. Hasonlóan az óvónőhöz ő azon felül, hogy figyel a gyermekre próbálja őt lefoglalni, fejleszteni mondókákkal, játékokkal.
Álláslehetőség: Bébiszitter

Gyermekorvos
Feladata: a gyermekek kivizsgálása, egészségügyi állapotuk szűrése, a betegségek megelőzése és szakszerű kezelése, valamint a szülőkkel való konzultáció.
Álláslehetőség: Gyermekorvos

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.