#énjövőm – Kinek szól a képzés?

by | okt 13, 2017 | Álláskeresési tippek

Kedves Álláskereső! Elindult az ingyenes #énjövőm képzés! Mától regisztrálni is tudsz. Tudj meg többet a képzésről most:

Kinek szól a képzés?

Minden olyan, 18 és 30 év közötti fiatalnak, aki nem találja útját a munka világába, több alkalommal sikertelenül próbált elhelyezkedni vagy még nem tudja pontosan, mivel szeretne foglalkozni.

  • Frissdiplomás vagy, tele energiával, szenvedéllyel és nagy tervekkel?
  • Vagy nem vettek fel az egyetemre és az érettségi óta nem tudod, mihez kezdj magaddal?
  • Esetleg fiatal anyuka vagy, aki készen áll arra, hogy újra visszatérjen a munka világába? Nálunk biztosan megkapod a kezdő löketet!
  • De ha szakirányú végzettséged birtokában szeretnéd javítani a munkaerőpiaci esélyeidet vagy hátrányos helyzetből indulsz, mi akkor is tudunk segíteni!

  • enjovom_600x203_v2

    Miről szól a képzés?

    Arról, hogyan ismerd meg és fejleszd tovább önmagad, hogyan szerezd meg álmaid állását, hogyan építs kapcsolatokat és hogyan legyél eredményes a munkában. Minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, elérd a céljaidat és sikeres legyél a munkaerőpiacon.

    Mennyibe kerül a képzés?

    A tréning a Coca-Cola Hellenic Bottling Company Magyarország vállalati programjának része és teljesen ingyenes minden résztvevőnek!

    Miért jó ez nekem?

    Azért, mert nálunk valódi tapasztalatokat szerezhetsz, amiket a gyakorlatban is tudsz hasznosítani. Első lépésként jobban megismerheted önmagadat és tisztába kerülhetsz az értékeiddel. Segítségünkkel körvonalazhatod, hogy mi érdekel igazán és saját célokat tűzhetsz ki magad elé. Elsajátíthatod, hogyan kell szakmai kapcsolatokat kiépíteni és hogyan lehet ezeket a saját magad javára fordítani. Végül azt is megtanulhatod, miképpen kezeld a visszajelzéseket, milyen trükkökkel nyűgözz le mindenkit egy állásinterjún vagy hogyan írj igazán ütős önéletrajzot.

    Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

    Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

    Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.