Eldőlt: nem lesz munkaszüneti nap december 24-e

by | nov 29, 2017 | Hírek

Korábban már írtunk arról, hogy felvetődött a december 24-ei nap munkaszüneti nappá nyilvánításának a kérdése.

A kezdeményezést egy magánszemély, Bíró Zoltán nyújtotta be és a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) június 6-án hitelesítette is az aláírási ívét, így megkezdődött augusztus 1-jén az aláírásgyűjtés a népszavazáshoz.

A gyűjtésre november 28, 16 óráig volt lehetőség, így a tegnapi nappal zárult a határidő. Ahhoz, hogy a kérdésről népszavazás lehessen legalább 200 ezer aláírásra lett volna szükség, azonban csak 66,5 ezer gyűlt össze – így nem lesz népszavazás december 24-ről.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.