Hatalmasat emelt az OBI a dolgozók bérén

by | jan 11, 2017 | Hírek

Hatalmas.beremeles.OBI_150x150Rekordot dönt idén az OBI – két év alatt 44 százalékkal emeli meg a dolgozók bérét, ezzel kiemelkedve a kiskereskedelmi láncok közül.

A béremelést már a tavalyi év elején elkezdték, akkor 4%-kal emelték meg az összes dolgozó fizetését 7 év után először. Akkor azt ígérték, hogy az értékesítés volumenének növelésével további emelést hajtanak majd végre.

Kattints ide és nézz körül az OBI friss állásajánlatai között >>

Az értékesítési számok emelkedtek, de még sem történt semmi változás a bérekben, ezért tavaly nyáron sztrájkhelyzet alakult ki. „A vezetők különösen nagy nyomásként értékelték, hogy az üzletlánc törzsgárdája – közöttük például csoportvezetők, osztályvezetők – közül sokan kilátásba helyezték, hogy távoznak a lánctól.”  Ennek következményeként 15%-ot emeltek a béreken, így a tavalyi évben közel 20%-os volt a béremelés.

Annak érdekében pedig, hogy elkerüljék a fizetések összetorlódását a garantált bérminimum-emelés miatt – idén újabb, 23-25 százalékkal emelik idén a dolgozók bérét.

Forrás: http://index.hu/gazdasag/allas/2017/01/11/nagy_beremeles_jon_az_obiban/

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.