Ingyenes önéletrajz tanácsadást nyújtunk álláskeresőink részére

by | szept 29, 2017 | Hírek

Ingyenes.oneletrajz.tanacsadast.nyujtunk_150x150Szeretnél mielőbb elhelyezkedni és kíváncsi vagy, hogy jó-e CV-d? Hónapok óta nem sikerül elhelyezkedned? Most lehetőséged lesz rá, hogy személyesen találkozzunk és átbeszéljük az önéletrajzod!

Október 4-én és október 5-én kerül megrendezésre a HVG Állásbörze, ahol HR-es munkatársaink is jelen lesznek. A rendezvény keretén belül munkatársainkhoz is lehet jelentkezni személyes CV tanácsadásra. Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Érdemes mielőbb regisztrálni azonban, mert a helyek hamar betelhetnek.

Mikor lesz pontosan?

Dátum: 2017. október 4. szerda 10:00-19:00 és 2017. október 5. csütörtök 10:00-17:00

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Hol tudok jelentkezni?

Ahhoz, hogy részt tudj venni a Cvonline.hu CV tanácsadásán, itt kell regisztrálnod: http://hvgallasborze.hu/programok/szemelyes-tanacsadasok

Mivel készüljek?

Gondold át, hogy milyen területen szeretnél elhelyezkedni, mik a céljaid, mire szeretnéd felhívni a figyelmet az önéletrajzodban. Ennek megfelelőed készítsd el a friss CV-det. Ha készen vagy vele, akkor töltsd fel a HVG Állásbörze oldalára, mert így HR tanácsadóink a rendezvény kezdete előtt meg fogják előre kapni. Ha esetleg még a rendezvény előtt módosítanál rajta, akkor jól jöhet, ha kinyomtatod és személyesen is elhozod magaddal!

 Nem tudod, hogyan kezdj neki? Oldalunkon számos cikket olvashatsz az önéletrajz írással kapcsolatban. Kattints ide az ötletekért!

Gyere el Te is, találkozzunk személyesen!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.