Munkaszüneti nap lehet december 24-e

by | máj 9, 2017 | Hírek

Munkaszuneti.nap.lehet_150x150Korábban már írtunk arról, hogy a Nagypéntek mellett felvetődött december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánítása is.

Míg a Nagypénteket sikerült megszavazni és elfogadtatni addig december 24-ről még folynak a megbeszélések. A Nemzeti Választási Bizottság ma ülésezik és dönt arról, hogy népszavazás legyen-e december 24. munkaszüneti nappá nyilvánításáról. Szorítsunk, hogy elfogadják a szavazást! 🙂

Addig is, ha kíváncsi vagy hogyan alakul az idei évi munkaszüneti napok száma, tekintsd meg Munkaszüneti napok 2017-ben c. cikkünket.

 

 

 

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.