Tedd jobbá a jövődet – #énjövőm – Coca-Cola HBC Ingyenes képzése

by | okt 24, 2017 | Hírek

Szeretnél többet tudni a testbeszéd fontosságáról, a hivatalos, mégis könnyed társalgásról, és arról, hogyan viselkedj egy-egy stresszes szituációban? Ha igen, akkor a Coca-Cola HBC Magyarország #énjövőm programját pont neked találták ki!

Az ingyenes, egynapos képzésen gyakorlati programokkal, elméleti oktatással, barátságos környezetben tanulhatod meg, hogyan álld meg a helyedet a munkaerőpiacon. A képzés olyan 18 és 30 év közötti munkakereső fiataloknak szól, akik többször sikertelenül próbáltak elhelyezkedni vagy még nem tudják pontosan, mivel szeretnének foglalkozni. Az előképzettség és a szakmai tudás nem számít – bárki jelentkezhet, aki szeretné kihozni a maximumot a képességeiből.

Azok a fiatalok, akik már részt vettek a képzésen, elárulták, hogy milyen tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodtak az egy napos tanfolyam alatt:

„Az iskolában nem tanították meg, mi a gyors és sikeres elhelyezkedés titka, így pályakezdőként fontosnak éreztem, hogy az alapokat elsajátítsam egy ilyen tanfolyam keretében.”
Leidgeb Melinda, élelmiszermérnök

„Én titkárnőként, asszisztensként dolgoztam több helyen is, azért jelentkeztem, hogy a munkaerőpiaci tapasztalatom mellé készségszintű gyakorlatot is elsajátítsak. Megtanultam odafigyelni arra, hogyan és mit mondjak.”
C. Pintér Andrea, asszisztens

„Több helyen jártam már, hogy kiderítsem, mihez is értek valójában, valahol azonban mindig elakadtam. Abban bíztam, hogy a Coca-Cola HBC Magyarország #énjövőm programjának keretében megtudom majd, hol hibáztam, és tovább léphetek végre.”
Urbán Bernadett, pályakezdő

Tedd jobbá a jövődet!

A Coca-Cola HBC Magyarország új, ingyenes oktatási programja, az #énjövőm a fiatalok munkába állását segíti. Az izgalmas, színes workshopon minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyél egy állásinterjún, illetve a munkaerőpiacon. Jelentkezz a képzésekre Budapesten és vidéken!

Bővebb infó az ingyenes képzésről: www.enjovom.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.