Volt már részed kínos állásinterjúban?

by | nov 13, 2017 | Hírek

Érezted már úgy, hogy nem sikerült kihozni magadból a legjobbat? Esetleg te is azok közé tartozol, akik teljesen leblokkolnak a stresszes helyzetekben? Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül! A Coca-Cola HBC Magyarország ingyenes, egynapos #énjövőm képzése pont az ilyen helyzetekre készít fel!

Néha nem az egyéni képességeinken múlik az álláskeresés sikere, hanem azon, hogy fel tudjuk-e villantani a legjobb oldalunkat néhány percben a munkaadó számára. Aki nehezen viseli a stresszhelyzeteket és nyomás alatt nem tud összeszedetten kommunikálni, az eleve hátrányból indulhat. De azoknak sem árt alaposan felkészülniük az állásinterjúra, akiknek általában nem okoz gondot a beszéd.

A jó megjelenés, az átlátható önéletrajz, a megnyerő testbeszéd és az őszinteség mind erős ütőkártyák lehetnek a kezedben, ha jelentkezel valahova. Ha már tudod, mivel szeretnél foglalkozni és megtaláltad álmaid állását, ragadd meg a lehetőséget és hozd ki magadból a lehető legjobbat! Az #énjövőm profi karriertrénerei színes és interaktív gyakorlatok által segítenek benne, hogy a lehető legjobban felkészülj a következő állásinterjúdra.

De akkor is értékes tapasztalatokkal gazdagodhatsz, ha még nem tudod pontosan, mivel szeretnél foglalkozni. Az önismereti tesztek által körvonalazhatod, hogy mi érdekel igazán és saját célokat tűzhetsz ki magad elé. Elsajátíthatod, hogyan kell szakmai kapcsolatokat kiépíteni és hogyan lehet ezeket a saját magad javára fordítani. Végül azt is megtanulhatod, miképpen kezeld a visszajelzéseket, milyen trükkökkel nyűgözz le mindenkit egy állásinterjún vagy hogyan írj igazán ütős önéletrajzot.

Ha 18 és 30 év közötti fiatal pályakezdő vagy, szinte biztos, hogy a hasznodra válhat néhány jótanács. Ne habozz, tegyél a saját jövődért! Jelentkezz a budapesti vagy vidéki képzések egyikére a www.enjovom.hu oldalon!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.