XI. Jogász Állásbörze az ELTE-n

by | márc 17, 2017 | Hírek

XI.Jogasz.Allasborze_150x150Nézz szét és informálódj a XI. Jogász Állásbörzén –  33 standban megjelennek az ügyvédi irodák, fejvadászcégek, adótanácsadók, EU és a közigazgatás jeles képviselői.

Idén először az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Országos Bírósági Hivatal, a Pest Megyei Kormányhivatal, a Rátky és Társa Ügyvédi Iroda, a Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda, az Eversheds Sutherland Ügyvédi Iroda és a Wolters Kluwer is részt vesznek az állásbörzén.

A rendezvényre ingyenes a belépés, előzetes regisztráció látogatóként nincs.

Az állásbörze alatt grafológusok gyorselemzést tartanak a helyszínen a látogatók számára a C9-es standban!

Az állásbörzére a vidéki kollégákat és a frissdiplomás jogászokat is szeretettel várjuk!

Szakmai támogató: Jogi Fórum.hu

Időpont: 2017. március 21-22., kedd-szerda, 11-18 óra

Helyszín: ELTE ÁJK “A” épület aula és folyosó (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.) idén 33 standdal és 76 oldalas állásbörze kiadvánnyal várjuk az érdeklődöket ügyvédi irodák, adótanácsadók, fejvadászok, közigazgatás, EU, bíróságok a kiállítók pontos névsora és elhelyezkedése látható a honlap Helyszín és Kiállítók menüjében

További információ: www.jogaszallasborze.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.