6 szakma kreatív, alkotó embereknek

by | febr 15, 2017 | Karriertanácsok

6.szakma.kreativ_150x150Nehezen viseled a monotonitást? Állandóan új ötletekkel állsz elő, szereted a változatosságot és szívesen foglalkozol emberekkel? Akkor az alábbi szakmák és álláslehetőségek neked szólnak!

Fodrász

A hajak szerelmeseinek tökéletes szakmát nyújt a fodrászat. Aki már kiskorában a babák haját vagdosta, akinek fontos a külső megjelenés és szeret emberekkel foglalkozni, nem riad meg a kihívásoktól és tud alkalmazkodni az új igényekhez, biztosan sikereket érhet el.

Kattints ide fodrász állásért >>

fodrász állás

Varrónő / szabász

Tudtad, hogy ma már hiányszakmának számít a varrónő is? A nagy áruházláncok elterjedésével, az ipari termeléssel egyre kevesebben kezdtek el varratni ruhát, pedig a teljesen személyre szabott, jó textil anyagból készült ruhaneműk egyből kitűnnek a tömegruhák közül. Van stílusérzéked, szereted a különböző formákat, színeket és anyagokat?

Kattints ide a varrónő / szabász / varrodai állásért >>

varrónő állások

Szakács

A pályája legelején nagy kitartást és akaraterőt igénylő szakma a szakácsé. A krumplipucolástól hosszú út vezet felfelé és csak az igazán elkötelezetteknek adatik meg, hogy aztán egy igazán kreatív, szép szakmában dolgozhassanak. Az ízek szerelmesei ők, folyamatos kísérletezők, akik szeretnek mások kedvében járni.

Kattints ide a szakács állásért >>

szakacs_600x139

Cukrász

Torták, fagylaltok, krémek, sütemények, cukorkák, zselék, bonbonok… Az édesszájúak a cukrászoknak adnak hálát, azért a képességükért, amivel feledhetetlen élményt tudnak okozni a cukor szerelmeseinek.

Kattints ide a cukrász állásért >>

cukrász állások

Grafikus

Imádsz rajzolni papíron és számítógépen?  Van érzéked harmonikus, letisztult dolgokat kreálni vagy épp a dinamikus, felkavaró dolgok mennek? Egy-egy ötlet megbeszélésekor te már magad előtt látod, hogy az hogyan is fog kinézni?

Kattints ide a grafikus állásért >>

grafiku állások

PR munkatárs

Már kiskorodban is te voltál az, aki mindig kibékítette az összeveszett iskolatársakat? Ki tudsz állni egy-egy ügy érdekében, de ugyanakkor képes vagy diplomatikusan fogalmazni? A PR szakma jó kommunikáció-, és szervezőkészséget és gyors reagálást igényel!

Kattints ide a PR állásért >>

pr állások

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.