„A tesztvásárlás, mint életstílus”

by | márc 31, 2017 | Karriertanácsok

A.tesztvasarlas.mint.eletstilus_150x150Érdeklődjön, vásároljon, egyen, igyon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt?

Képzeld el….

hogy munkahelyedről hazafelé menet beugrasz a kedvenc fodrászatodba, ahol elkészítik a frizurádat… a ClientFirst költségén. Autódat szervizbe viszed vagy alkatrészre van szükséged? A ClientFirst hozzájárul a költségekhez. Megleped a kedvesed egy wellness hétvégével… a ClientFirst téríti a költségét. Útba ejted kedvenc divatáru üzletedet, megcsodálod az új választékot, kiválasztod álmaid ruháját… a ClientFirst hozzájárul vásárlásodhoz. Vezetnéd kedvenc autómárkád legújabb típusát… a ClientFirst lehetővé teszi. Kedvenc drogériaüzleted, lakberendezési vagy barkácsboltod választékában megtalálod álmaid kiegészítőit? A ClientFirst hozzájárul vásárlásodhoz. A ClientFirst tesztvásárlójaként a fentiek valóra válhatnak!

Mi is az a tesztvásárlás, és mi a célja?

Az erősödő piaci versenyben a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal a vásárlóik (ügyfeleik) elégedettek legyenek, és vásárlási döntéseiknél ismételten az ő termékeiket és szolgáltatásaikat válasszák.

A tesztvásárlás lehet egy szolgáltatás igénybe vétele is (pl. pizza rendelés, bankszámlanyitás, szervizszolgáltatás stb.) vagy érdeklődés személyesen, telefonon vagy interneten.

A tesztvásárlás célja a vállalkozás tényleges működésének feltérképezése a vásárló szemszögéből a problémák felderítése, illetve a vevőkiszolgálás javítása.

A.tesztvasarlas.mint.eletstilus_600x250_v2

Mi az ideális tesztvásárló 5 ismérve?

    1. Rugalmas a munkaideje
    2. Nem munkaként, hanem fizetés-kiegészítésként tekint a tesztvásárlásra
    3. Odafigyel az apró részletekre
    4. Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel, valamint technikai eszközökkel rendelkezik (számítógép, telefon, esetleg hangfelvevő)
    5. Szeretne hozzájárulni az ügyfélkiszolgálás minőségének javításához

Mennyi időt vesz igénybe a tesztvásárlás?

Egy átlagos teszt körülbelül 10-30 percet vesz igénybe. A hozzá tartozó értékelőlap kitöltése egy gyakorlott számítógép felhasználó számára átlagosan 10-15 perc.

Miért éri meg tesztvásárlónak lenni?

A tesztvásárlói munka érdekes, változatos és tanulságos. Ön megismerheti több nagy vállalkozás ügyfél-kiszolgálási kultúráját, hozzájárulhat annak javításához, és közben számtalan, a magánéletben felhasználható információhoz juthat. Ráadásul még fizetünk is érte!

Tetszik, amit olvastál? A fentiek a ClientFirst segítségével akár valóra is válhatnak! – Kattints ide a JELENTKEZÉSHEZ!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.