„A tesztvásárlás, mint életstílus”

by | márc 31, 2017 | Karriertanácsok

A.tesztvasarlas.mint.eletstilus_150x150Érdeklődjön, vásároljon, egyen, igyon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt?

Képzeld el….

hogy munkahelyedről hazafelé menet beugrasz a kedvenc fodrászatodba, ahol elkészítik a frizurádat… a ClientFirst költségén. Autódat szervizbe viszed vagy alkatrészre van szükséged? A ClientFirst hozzájárul a költségekhez. Megleped a kedvesed egy wellness hétvégével… a ClientFirst téríti a költségét. Útba ejted kedvenc divatáru üzletedet, megcsodálod az új választékot, kiválasztod álmaid ruháját… a ClientFirst hozzájárul vásárlásodhoz. Vezetnéd kedvenc autómárkád legújabb típusát… a ClientFirst lehetővé teszi. Kedvenc drogériaüzleted, lakberendezési vagy barkácsboltod választékában megtalálod álmaid kiegészítőit? A ClientFirst hozzájárul vásárlásodhoz. A ClientFirst tesztvásárlójaként a fentiek valóra válhatnak!

Mi is az a tesztvásárlás, és mi a célja?

Az erősödő piaci versenyben a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal a vásárlóik (ügyfeleik) elégedettek legyenek, és vásárlási döntéseiknél ismételten az ő termékeiket és szolgáltatásaikat válasszák.

A tesztvásárlás lehet egy szolgáltatás igénybe vétele is (pl. pizza rendelés, bankszámlanyitás, szervizszolgáltatás stb.) vagy érdeklődés személyesen, telefonon vagy interneten.

A tesztvásárlás célja a vállalkozás tényleges működésének feltérképezése a vásárló szemszögéből a problémák felderítése, illetve a vevőkiszolgálás javítása.

A.tesztvasarlas.mint.eletstilus_600x250_v2

Mi az ideális tesztvásárló 5 ismérve?

    1. Rugalmas a munkaideje
    2. Nem munkaként, hanem fizetés-kiegészítésként tekint a tesztvásárlásra
    3. Odafigyel az apró részletekre
    4. Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel, valamint technikai eszközökkel rendelkezik (számítógép, telefon, esetleg hangfelvevő)
    5. Szeretne hozzájárulni az ügyfélkiszolgálás minőségének javításához

Mennyi időt vesz igénybe a tesztvásárlás?

Egy átlagos teszt körülbelül 10-30 percet vesz igénybe. A hozzá tartozó értékelőlap kitöltése egy gyakorlott számítógép felhasználó számára átlagosan 10-15 perc.

Miért éri meg tesztvásárlónak lenni?

A tesztvásárlói munka érdekes, változatos és tanulságos. Ön megismerheti több nagy vállalkozás ügyfél-kiszolgálási kultúráját, hozzájárulhat annak javításához, és közben számtalan, a magánéletben felhasználható információhoz juthat. Ráadásul még fizetünk is érte!

Tetszik, amit olvastál? A fentiek a ClientFirst segítségével akár valóra is válhatnak! – Kattints ide a JELENTKEZÉSHEZ!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!