Te mennyire ismered önmagadat?

by | okt 16, 2017 | Karriertanácsok

Tisztában vagy az erősségeiddel és a gyengeségeiddel? A sikeres álláskereséshez elengedhetetlenül fontos, hogy képbe kerülj a céljaiddal és az értékeiddel. Ebben tud segíteni az #énjövőm, a Coca-Cola HBC Magyarország fiatalok elhelyezkedését segítő ingyenes, egynapos képzése!

Ha az interjú előtt alaposan átgondolod, te milyen különleges képességekkel rendelkezel, máris egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy megszerezd álmaid állását! A Coca-Cola HBC Magyarország #énjövőm képzésén önismereti tesztekkel és interaktív gyakorlatokkal segítenek a trénerek fényesre csiszolni a benned rejlő gyémántot.

„A képzés abban segít a fiataloknak, hogy minél hatékonyabban tudjanak elhelyezkedni a munkaerőpiacon” – magyarázza dr. Sinkó Erika business és life coach. „Arra próbáljuk őket bátorítani, hogy pozitívan gondolkozzanak saját magukról. Felmérjük jelenlegi helyzetüket, kiderítjük milyen rejtett képességeik vannak, és utat mutatunk nekik.”

„Nem csak elméleti tudást szeretnénk adni a résztvevőknek, inkább arra törekszünk, hogy kellő mennyiségű gyakorlat is legyen az oktatás során. Így a fiatalok a tanfolyam végére megkapják azt a tapasztalati hátteret, amelynek köszönhetően egy hasonló élethelyzetben könnyedén boldogulnak.”

A workshopon többek között megtanulhatod a magabiztos kommunikáció fortélyait, és azt, hogy hogyan kell megnyerő önéletrajzot írni vagy lenyűgözni a leendő főnökeidet az állásinterjún. Minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, elérd a céljaidat és sikeres legyél a munkaerőpiacon. Mindezt ingyen, egy jó hangulatban eltöltött napon! Ennyit időt megéri rászánni, nem igaz? Kattints és jelentkezz! www.enjovom.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.