Állások azoknak, akik utálják az embereket

by | szept 4, 2018 | Álláskeresési tippek

Egyre többször lehet hallani, hogy olyan nehéz emberekkel foglalkozni nap, mint nap, hogy már-már meg is utálhatjuk őket. Márpedig olyan munkát végezni, ahol az utálat ellenére mégis folyamatosan emberek között vagy, bár ideig-óráig még tűrhető, de a végén úgyis elviselhetetlenné válik számodra. Mi összegyűjtöttünk néhány olyan foglalkozást, ahol munka közben nem kell másokkal foglalkoznod, csak magaddal és a feladatoddal.

  1. Közgazdász

A közgazdászok leginkább számok, táblázatok, kimutatások társaságában vannak munka közben, és kevésbé kell emberekkel kommunikálniuk. Így aki inkább a reál, tehát a számok világában van otthon, viszont nem szeret emberekkel foglalkozni, annak ez a szakma kifejezetten jó választás lehet. Ráadásként még a fizetés sem olyan rossz…!

  1. Vadász

Egy vadásznak, a természet lágy ölén, mindössze a madarak csicsergését kell „elviselnie”. Nincsenek emberek, nincs zaj, csendben és nyugalomban telhetnek így a napjai. Természetesen ehhez (legalábbis magamból kiindulva) nincs meg mindenkinek a lelki ereje, hiszen itt állatokat kell megölni. Persze nem azt mondom, hogy ez bűn, hiszen, aki húst eszik (ahogy én is), az is, még ha csak közvetett módon, de megteszi ugyan ezt. De az, aki ezt saját maga is megtudja tenni, annak egész nap egy vadász lesben lenni, emberektől származó stressz nélkül kifejezetten álommeló lehet.

  1. Órás

Órásként (már amennyiben nem vállalkozást vezetsz, hanem csak szereled az órákat) egyáltalán nem kell kontaktusba kerülnöd emberekkel. Itt a madárcsicsergés helyett az órák ketyegését kell csupán hallgatni. Bár türelemjáték, de aki szeret bíbelődni, annak ez a tökéletes foglalkozás.

  1. Szövegírók, kreatív írók

Mikor valaki forgatókönyveket, szövegeket, kreatívokat ír, olyankor teljesen arra koncentrál, amiről éppen írnia kell, vagy szeretne, így nem is igazán tud emberekkel kommunikálni közben. Ezt a munkát nem igazán lehet csapatban végezni, így egyértelműen magányos farkas típusoknak való.

  1. Web adminisztrátor

Weboldalak tervezésével foglalkozni kellően kreatív, de egyedül végezhető munka. Olyannyira, hogy sokszor akár otthoni, távmunkaként hirdetik meg, hiszen nincs szükség személyes kontaktra. Ezen felül, még a havi átlag kereset is egészen magas lehet.

Számos olyan munkakör van még, ahol nem, vagy csak nagyon minimálisan szükséges emberekkel kommunikálni, de a lényeg, hogy bárki megtalálhatja a hozzá legjobban passzoló állást.

Még keresed ezt a hozzád legjobban illő munkát? Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról!

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.