140+ kiállító, több ezer állás és szakmai gyakorlati lehetőség diplomásoknak és hallgatóknak a 46. Műegyetemi Állásbörzén.

by | márc 13, 2018 | Hírek

Március 21-22. között ismét több ezer hazai és külföldi álláslehetőséggel és szakmai gyakorlati hellyel várnak minden felsőfokú tanulmányait folytató HALLGATÓT, FRISSDIPLOMÁST és felsőfokú végzettséggel rendelkező TAPASZTALT MUNKAVÁLLALÓT a 46. Műegyetemi Állásbörzen.


A tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem többek közt gazdasági, pénzügyi, informatikai, bölcsész, jogi és természettudományi állások is várnak.

Használd ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatsz, beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel!

IDE kattintva 3 kattintással megkeresheted, hogy hol keresnek téged.

A belépés ingyenes, akárcsak a sikeres álláskereséshez elengedhetetlen felkészítő tanácsadások és előadások is!

Csatlakozz az eseményhez, gyere el & KERESS JÓL!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.