A Cvonline.hu a MikulásGyárban járt!

by | dec 21, 2018 | Hírek

Lélekmelengető délutánt töltött el lelkes kis csapatunk december 19-én a Millenárison felállított MikulásGyárban. Közel 450 önkéntes jelentkezett idén, hogy segíthessen az adományok gyűjtésében, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy ennek mi is részesei lehettünk.

A hideg idő ellenére gyorsan elrepült a 3 óra, hiszen folyamatosan adódott valami feladat. Szerencsére sorra érkeztek az adományok, amiket egy rendelkezésünkre bocsájtott szánnal, és kis kocsival kellett beszállítanunk a MikulásGyárba.

Mi sem érkeztünk üres kézzel, több nagy szatyor adományt vittünk, hogy szebbé tegyük a rászoruló gyermekek és családok Karácsonyát. Végig sokat nevettünk, a szervezők nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, így fáradtan, de mosollyal az arcunkon távoztunk.

Ennek szellemében, ahogyan idén, úgy jövőre is minden erőnkkel azon leszünk, hogy a Te jövődet is szebbé tegyük, és segítsünk megtalálni álmaid állását!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.