A Cvonline.hu a MikulásGyárban járt!

by | dec 21, 2018 | Hírek

Lélekmelengető délutánt töltött el lelkes kis csapatunk december 19-én a Millenárison felállított MikulásGyárban. Közel 450 önkéntes jelentkezett idén, hogy segíthessen az adományok gyűjtésében, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy ennek mi is részesei lehettünk.

A hideg idő ellenére gyorsan elrepült a 3 óra, hiszen folyamatosan adódott valami feladat. Szerencsére sorra érkeztek az adományok, amiket egy rendelkezésünkre bocsájtott szánnal, és kis kocsival kellett beszállítanunk a MikulásGyárba.

Mi sem érkeztünk üres kézzel, több nagy szatyor adományt vittünk, hogy szebbé tegyük a rászoruló gyermekek és családok Karácsonyát. Végig sokat nevettünk, a szervezők nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, így fáradtan, de mosollyal az arcunkon távoztunk.

Ennek szellemében, ahogyan idén, úgy jövőre is minden erőnkkel azon leszünk, hogy a Te jövődet is szebbé tegyük, és segítsünk megtalálni álmaid állását!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!