Állást, munkát keresek – Avagy, ismerd meg új Facebook oldalunkat!

by | szept 19, 2018 | Hírek

Szeretnéd jobban átlátni a dolgokat, és csak szakmai információk érdekelnek? Külön szeretnéd látni az álláshirdetéseket és az egyéb tartalmakat? Úgy döntöttünk megkönnyítjük a helyzeted: létrehoztunk számodra egy új Facebook oldalt!

Arra a felismerésre jutottunk, hogy a „Cvonline.hu állások” nevű Facebook oldalunkon a rengeteg álláshirdetés mellett már nem fértek el kényelmesen cikkeink. Ennek érdekében, illetve azért, hogy a szórakoztató, illetve informatív tartalmak is megkapják a megérdemelt hangsúlyt és teret, létrehoztuk „Állást, munkát keresek” nevű Facebook oldalunkat is. Itt minden nap – kikapcsolódás és tájékozódás céljából-, humoros, de mégis a munkahelyeken valóban előforduló helyzeteket figurázunk ki. Természetesen, hogy közben segítsük is álláskeresőinket, tehát Téged is, a legfontosabb információkat tesszük közzé, melyeket cikkek formájában adunk át.

Blog

A Cvonline saját blogjára készülő cikkeket mindig olyan témában írjuk meg, ami segítséget nyújt az álláskeresésben, önéletrajz készítésben, vagy bármi olyan dologban, ami előrébb visz Téged ahhoz a célhoz, hogy megtalálhasd álmaid állását, vagy esetleg, ha már megtaláltad, akkor minden olyan információról időben értesülj, ami a munkaügyekkel kapcsolatos. Blogunkon találkozhatsz önéletrajz sablonnal, motivációs levél mintával, de akár különböző típusú felmondási mintákkal is. Van például azonnali hatályú, rendes, próbaidő alatti és közös megegyezéssel történő felmondási mintánk is. Tippekkel például egy állásinterjúhoz, hogy mégis hogyan öltözz fel, mit mondj, vagy éppen ne mondj, és még számos olyan információval, ami érdekelhet és hasznos lehet a számodra. Megtudhatod, hogyan változik a cafeteria 2019-ben, mennyi munkaszüneti napunk lesz jövőre, vagy éppen különböző munkatípusok adózásáról, szabályairól is tájékozódhatsz.
Fontos tudni, hogy hamarosan teljesen megszüntetjük a „Cvonline.hu állások” oldalunkon a cikkek publikálását, és onnantól kezdve (természetesen a blog oldalon kívül) kizárólag az „Állást, munkát keresek” nevű oldalon lesznek majd ezek elérhetőek.

Instagram

Kisebb-nagyobb kihagyás után újból elérhetővé vált Instagram oldalunk is. Kövess minket, hogy ne maradj le frissülő cikkeinkről, motiváló idézeteinkről, és egyéb fontos információinkról!

Mondd meg TE, hogy mit látnál szívesen!

Vannak olyan GIF-ek, amelyek nagyon tetszenek? A hétfő reggelekről szól vagy épp a főnöködre hasonlít, esetleg valami vicces? Van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, vagy esetleg nem tudsz róla sok mindent és szeretnéd, hogy egy helyen megtalálj róla minden információt? Írd meg nekünk, és mi összeszedjük az adatokat, hogy készíthessünk egy róla szóló cikket! Tedd fel kérdéseidet, írd meg nekünk kéréseidet, és mi segítünk!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.