Cvonline.hu csapata újra az UTT-n!

by | máj 4, 2018 | Hírek

2017-ben a Cvonline.hu fennállása óta először vett részt céges csapatoknak szervezett sport versenyen.

A választás azért esett az Ultra Tisza-tó rendezvényére, mert talán a futás a legtöbbünk által kedvelt és űzött sport a cégen belül. Hamar össze is jött a lelkes csapat, akikkel sikeresen teljesítettük a tavalyi versenyt 11 óra 36 perc alatt.

Talán nem utolsó motiváció volt a nevezésre az is, hogy a versenyszervezőknek is ez volt az I. UTT szervezés és a Cvonline.hu csapata is először készült egy nagyobb szabású csapatversenyt teljesíteni valamilyen területen.

A sport értéken kívül ez a fajta csapatépítő program több szempontból is hasznosnak bizonyult a résztvevők és a management számára is:

  • a futás többségünk számára a mindennapjaink része volt a verseny előtt is, de volt, aki a verseny okán kezdett el futni és szeretett volna részesévé válni ennek az eseménynek;
  • a felkészülés során próbáltunk közös futásokat összehozni, így kicsit a szabadidőnkből is rászánni egy keveset a kollégákra, munka környezeten kívül is kapcsolatot építeni egymással;
  • saját magunkat, csapattársainkat és talán kissé a nem futó kollégákat is motiválni a rendszeres mozgásra;
  • a verseny megszervezése – szállás foglalás, étkezés, a verseny logisztikája, váltások és futó távok kiosztása – csapatmunkát igényelt, mindenki kivette belőle a részét, így olyan embereknek is együtt kellett tevékenykedniük a csapat érdekében, akiknek egyébként különböző területek révén nem kell együttműködniük a mindennapokban.

Az idei UTT nevezés a fentiek figyelembevételével egyértelmű volt a csapat számára, mindenki szeretné újraélni a tavalyi eseményeket, újra részese lenni a csapat eredményeinek és újra eltölteni egy hosszú hétvégét a kollégákkal, kis kikapcsolódással és egy nagyszerű versennyel.

A tavalyi Cvonline.hu csapat kicsit átalakult idénre, van, aki idén sajnos már nem tud céges színekben részt venni az eseményen, vannak, akiket idén másfajta kihívások várnak a nyár folyamán, de szerencsére vannak olyan új és régi kollégák is, akik a tavalyi sikerek és beszámolók alapján idén szívesen csatlakoznak a csapathoz, így a 2018-as évben a Cvonline.hu csapata újra, másodszor is teljesíteni fogja a 110 km-t!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.