Cvonline.hu csapata újra az UTT-n!

by | máj 4, 2018 | Hírek

2017-ben a Cvonline.hu fennállása óta először vett részt céges csapatoknak szervezett sport versenyen.

A választás azért esett az Ultra Tisza-tó rendezvényére, mert talán a futás a legtöbbünk által kedvelt és űzött sport a cégen belül. Hamar össze is jött a lelkes csapat, akikkel sikeresen teljesítettük a tavalyi versenyt 11 óra 36 perc alatt.

Talán nem utolsó motiváció volt a nevezésre az is, hogy a versenyszervezőknek is ez volt az I. UTT szervezés és a Cvonline.hu csapata is először készült egy nagyobb szabású csapatversenyt teljesíteni valamilyen területen.

A sport értéken kívül ez a fajta csapatépítő program több szempontból is hasznosnak bizonyult a résztvevők és a management számára is:

  • a futás többségünk számára a mindennapjaink része volt a verseny előtt is, de volt, aki a verseny okán kezdett el futni és szeretett volna részesévé válni ennek az eseménynek;
  • a felkészülés során próbáltunk közös futásokat összehozni, így kicsit a szabadidőnkből is rászánni egy keveset a kollégákra, munka környezeten kívül is kapcsolatot építeni egymással;
  • saját magunkat, csapattársainkat és talán kissé a nem futó kollégákat is motiválni a rendszeres mozgásra;
  • a verseny megszervezése – szállás foglalás, étkezés, a verseny logisztikája, váltások és futó távok kiosztása – csapatmunkát igényelt, mindenki kivette belőle a részét, így olyan embereknek is együtt kellett tevékenykedniük a csapat érdekében, akiknek egyébként különböző területek révén nem kell együttműködniük a mindennapokban.

Az idei UTT nevezés a fentiek figyelembevételével egyértelmű volt a csapat számára, mindenki szeretné újraélni a tavalyi eseményeket, újra részese lenni a csapat eredményeinek és újra eltölteni egy hosszú hétvégét a kollégákkal, kis kikapcsolódással és egy nagyszerű versennyel.

A tavalyi Cvonline.hu csapat kicsit átalakult idénre, van, aki idén sajnos már nem tud céges színekben részt venni az eseményen, vannak, akiket idén másfajta kihívások várnak a nyár folyamán, de szerencsére vannak olyan új és régi kollégák is, akik a tavalyi sikerek és beszámolók alapján idén szívesen csatlakoznak a csapathoz, így a 2018-as évben a Cvonline.hu csapata újra, másodszor is teljesíteni fogja a 110 km-t!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!