Jót tenni jó! – a Cvonline.hu is ott lesz a MikulásGyár idei önkéntesei között

by | dec 11, 2018 | Hírek

Karácsony közeledtével arra gondoltunk, hogy idén különleges ajándékot adunk azoknak, akik a leginkább rászorulnak. A Cvonline.hu önkéntes munkát vállalt a MikulásGyár akciójában, és az év egyik utolsó munkanapját arra szánjuk, hogy a mélyszegénységben élő családok számára szervezett jótékonysági gyűjtésnek mi is részesei legyünk.

A MikulásGyárról

Idén november 30-án, 14. alkalommal nyitotta meg kapuit a MikulásGyár, Európa egyik legismertebb, és legnagyobb jótékonysági akciója. Új helyszínen, a Millenárison várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet. Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, dobozban, vagy nejlonzacskóban is átadhatóak, és később a Magyar Vöröskereszt fogja eljuttatni és átadni a rászoruló családoknak, és magánszemélyeknek.

Fontos, hogy készpénzes adományt itt nem várnak, csak tárgyi felajánlásokat.

A jótékonykodókat minden hétvégén színes programok is várják, egészen december 21-ig.

Mikor találkozhatsz velünk?

Magánszemélyek, és vállalatok részére is adott a lehetőség, hogy személyesen nyújtsanak segítséget az adományok gyűjtésében. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy részt vállaljunk olyan eseményekben, melyek a nehéz helyzetben lévőket igyekeznek jobb körülményekhez segíteni. Ezért a Cvonline.hu csapata együtt, december 19-én 12 órától vesz részt a logisztikai feladatok ellátásában. Az eseményről szerzett tapasztalatainkat, élményeinket később Veletek is megosztjuk majd.

Amennyiben megteheted, segíts Te is! Hozd el felajánlásod, és találkozz velünk a Millenárison!

A Cvonline.hu csapata

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.