Találkozz velünk a HVG Állásbörzén!

by | okt 2, 2018 | Hírek

Az ősz nem csak az iskolakezdés szezonja, hanem az álláskeresésé is, így ilyenkor számtalan állásbörze kerül megrendezésre országszerte. Október 3-4 között a legjelentősebb hazai karrierrendezvény, a HVG Állásbörzéje vár minden érdeklődőt a Papp László Budapest Sportarénában.

A két napos rendezvényen az ország meghatározó munkaadói mellett a képzéseket kínáló cégek, és különböző munkaerő – és állásközvetítéssel foglalkozó vállalatok is részt vesznek.
Természetesen mi sem maradunk távol, és egy minden eddiginél nagyobb standdal, valamint szakértő tanácsadó csapattal várunk minden kedves álláskeresőt!

Hol találsz meg minket?

A rendezvény helyszíne:

Papp László Budapest Sportaréna
Budapest, Stefánia út 2, 1143

A cvonline.hu csapatát pedig itt találod:

A baloldali bejárattal szemben az első blokk jobb hátsó B+ jelű standja.

Az új, minden igényt kielégítő standunk:

Miben tudunk segíteni?

  • tájékoztatás cégünk szolgáltatásaival kapcsolatosan (mire jó egy állásportál, hogyan regisztrálj, mi az az állásértesítő, stb)
  • személyes tanácsadás (álláskeresés, állásinterjú, önéletrajz, és bármilyen egyéb álláskereséssel kapcsolatos témában)
  • konkrét önéletrajz és motivációs levél elemzése, szakértői tanácsok a tökéletes bemutatkozáshoz
  • ha nem tudod, hogyan legyél jelen online és a social mediában álláskeresőként, ebben is segítünk

Mit érdemes még tudni, mivel kell készülni, hogyan kell felöltözni egy állásbörzére? Korábbi cikkünkben minden kérdésedre választ adunk. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy hasznos lehet-e számodra egy állásbörzén való részvétel, akkor pedig ezt a korábbi cikkünket ajánljuk.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.