Találkozz velünk a HVG Állásbörzén!

by | okt 2, 2018 | Hírek

Az ősz nem csak az iskolakezdés szezonja, hanem az álláskeresésé is, így ilyenkor számtalan állásbörze kerül megrendezésre országszerte. Október 3-4 között a legjelentősebb hazai karrierrendezvény, a HVG Állásbörzéje vár minden érdeklődőt a Papp László Budapest Sportarénában.

A két napos rendezvényen az ország meghatározó munkaadói mellett a képzéseket kínáló cégek, és különböző munkaerő – és állásközvetítéssel foglalkozó vállalatok is részt vesznek.
Természetesen mi sem maradunk távol, és egy minden eddiginél nagyobb standdal, valamint szakértő tanácsadó csapattal várunk minden kedves álláskeresőt!

Hol találsz meg minket?

A rendezvény helyszíne:

Papp László Budapest Sportaréna
Budapest, Stefánia út 2, 1143

A cvonline.hu csapatát pedig itt találod:

A baloldali bejárattal szemben az első blokk jobb hátsó B+ jelű standja.

Az új, minden igényt kielégítő standunk:

Miben tudunk segíteni?

  • tájékoztatás cégünk szolgáltatásaival kapcsolatosan (mire jó egy állásportál, hogyan regisztrálj, mi az az állásértesítő, stb)
  • személyes tanácsadás (álláskeresés, állásinterjú, önéletrajz, és bármilyen egyéb álláskereséssel kapcsolatos témában)
  • konkrét önéletrajz és motivációs levél elemzése, szakértői tanácsok a tökéletes bemutatkozáshoz
  • ha nem tudod, hogyan legyél jelen online és a social mediában álláskeresőként, ebben is segítünk

Mit érdemes még tudni, mivel kell készülni, hogyan kell felöltözni egy állásbörzére? Korábbi cikkünkben minden kérdésedre választ adunk. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy hasznos lehet-e számodra egy állásbörzén való részvétel, akkor pedig ezt a korábbi cikkünket ajánljuk.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!