Újra legyőztük a tavat!

by | júl 30, 2018 | Hírek

Sikerült, újra megcsináltuk, lefutottuk az Ultra Tisza-tó 111 km-es távját csapatban!

Egy 10 fős csapat esetében ez egyenletesen elosztva 11 km-t jelentene fejenként, ami nem is hangzik olyan soknak egy rendszeresen futó számára.

A Cvonline.hu céges csapata ugyanakkor nem rendelkezik ilyen futó táborral, ennek megfelelően úgy alakult, hogy egy 9 fős csapat állt rajthoz, rendszeresen futó és csak a verseny miatt futócipőt húzó csapattagokkal vegyesen. A táv elosztása éppen ezért elég hektikusra sikerült, 3,6 illetve 26 km között ingadozva futónként.

Aki csak a csapatszellem és az együtt töltött hétvége miatt évente húz futócipőt, annak ugyanolyan kihívást jelent lefutni 3,6 km-t, mint a rendszeresen futó kollégáknak a hosszabb távokat. Mindenki olyat vállalt a csapatért, amit addig nem rendszeresen vagy egyáltalán nem teljesített még, így mindenkinek kihívást jelentett a felkészülési időszak, de a verseny hangulata és a közös cél meghozta a plusz lendületet ennek az elérésére.

A versenyre minden elő volt készítve, meg volt szervezve ahhoz, hogy ezt minden további nélkül, sikeresen teljesítsük. Mindenki úgy készült a saját szakaszára, ahogy az számára a leginkább motiváló volt. Ugyanakkor nem számoltunk az időjárással, pontosabban nem olyan mértékben, amennyire a rekkenő hőség megnehezítette néhány futó szakaszát.
A leadott és nevezett köridőnktől elmaradva, de büszkén és szintidőn belül teljesítettük a távot. Minden tagja a csapatnak elmondhatja, hogy tényleg mindent beleadott azért, hogy körbeérjünk. Nem adta fel senki, pedig biztosan tudom, hogy van, akinek a fejében ez is megfordult, de mindent a csapatért! : )

Ahogy a tavalyi évben is, idén is elmondható erről a versenyről, hogy összekovácsolta a résztvevőket, remek csapatépítő program. A céges csapat kritérium meghatározza, hogy kik vehetnek részt a versenyen, így a mi csapatunk is változott a tavalyi indulókhoz képest, ami bizonyos szempontból sajnálatos, de a jó oldala, hogy új kollégák csatlakoztak és vettek részt aktívan és örömmel ezen a megmérettetésen, és ismerték jobban meg egymást, ami a jövőbeli munkában is sokat javíthat a közös teljesítményen.

És hogy mit adott nekünk ez a néhány hónap, amíg a versenyre készültünk és maga a verseny?

Először is megtanultunk egy közös célért közösen tenni. Megtanultunk csapatban gondolkodni. Megtanultuk, hogy a kitartó és folyamatos munkának megvan az eredménye is. Megtanultuk, hogy minden leküzdhető, elhatározás és kitartás kérdése csupán. És megtanultuk, hogy ha teljesítettünk egy célt, ki kell tűzni egy újabbat!

Szóval találkozunk jövőre ugyanitt, csak sokkal jobb eredménnyel! : )

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.