XII. Jogász Állásbörze az ELTE-n

by | márc 6, 2018 | Hírek

Idén március 7-én és 8-án kerül megrendezésre a Jogász Állásbörze.

A börzén 33 standnál várják az érdeklődőket a magyar és nemzetközi ügyvédi irodák, fejvadászcégek, adótanácsadók, valamint az OBH, MOKK, GVH, DAS, Fővárosi Törvényszék, Legfőbb Ügyészség, Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviselői.

Az állásbörze kiadványában további álláshirdetések találhatók. Grafológusok kézírás elemzést tartanak a C9-es standban. Az esemény programját előadások és irodalátogatások színesítik.

A rendezvényre külön regisztráció nincs, a belépés ingyenes!

Fontosabb információk a rendezvényről:

Dátum: 2018. március 7-8.
Időpont: 11-18 óra
Helyszín: ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Aula és Kari Tanácsterem


Honlap: www.jogaszallasborze.hu
FB oldal: www.facebook.com/Jogaszallasborze
FB event: https://www.facebook.com/events/1557352031022948/

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.