A használható tudás – Karriernap a Soterline szervezésében

by | szept 16, 2019 | Hírek

„Tanulni sohasem késő” – tartja a mondás, és talán sosem volt még ennyire aktuális ez a bölcselet, mint napjainkban. Ma már a tanulás nem ér véget azzal, hogy elvégzünk valamilyen alapképzést, hiszen a munkaerőpiac, és a gazdasági fejlődés gyorsasága minket is újabb és újabb ismeretek megszerzésére ösztönöz.

A tudásalapú társadalom és gazdaság fogalma egyre többször jelenik meg az utóbbi években, ami nem véletlen, hiszen mind a fejlett társadalmakban, mind a munkaerőpiacon jelentős változások zajlanak. Számos tanulmány, és politikai irányvonal is kiemelkedően fontosnak tartja, hiszen a társadalomfejlődés egy új lépcsőfokáról van szó. Éppen ezért, ma már nem ritka az egész életen át tartó folyamatos tanulás, főképpen akkor, ha valaki szeretne naprakész, és ezáltal piacképesebb lenni saját szakmájában, vagy éppen egy teljesen új foglalkozást szeretne elsajátítani. Szerencsére lehetőség is egyre több akad; a pár napos tréningektől, továbbképzésektől kezdve a több éves, szakmát adó képzésekig változatos a kínálat. Idén még az eddig ismert OKJ képzés rendszerében indulnak a kurzusok, aki fontolgatja, hogy belevágna egy új szakma elsajátításába, annak még most érdemes jelentkezni.

A Budapest belvárosában található Soterline Oktatási Központ intézménycsoportja 28 éve támogatja a magánszemélyek és vállalatok ismeretszerzési szándékát. A rugalmas, piaci igényeket is szem előtt tartó, modern technikával felszerelt oktatóközpont számtalan formában kínál képzési lehetőségeket. A képzésben közreműködő oktatók csapatát egyetemi és főiskolai tanárok, illetve felkészült, és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező vállalati szakemberek alkotják. Ez egyben garanciát biztosít arra is, hogy a képzés piacképes, megfelelő elméleti és gyakorlati tudáson alapuló szakmát ad a hallgatóknak, a szakmai továbbképzések és rövidebb tanfolyamok pedig értékes és naprakész tudással gazdagítják őket.

A Soterline 2019. szeptember 25-én tartja őszi Karriernapját, mely központjukban, az Erzsébet körút 7-ben kerül megrendezésre. Gondolva a munkából érkezőkre, a programok délután 5 órától kezdődnek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényen karrier tanácsadás és munkalehetőségek várják az érdeklődőket, különösen azokat, akik az IT szektorban képzelik el a jövőjüket, de bárkit szívesen látnak, aki álláskereséssel, aktuális munkaerőpiaci trendekkel, elhelyezkedéssel kapcsolatban szeretne tájékozódni.

Jó hír, hogy a Soterline szakmai partnereként a kiállítók és előadók között a 20 éves álláspiaci tapasztalattal rendelkező Cvonline.hu is megtalálható lesz. Számunkra kiemelten fontos az álláskeresők támogatása és edukálása, HR-es kollégánk, PreSelector csapatunk tagja „Hogyan írjunk sikeres önéletrajzot?” címmel tart előadást az este folyamán.

A Karriernapról részletesebben itt olvashattok, mindenkit sok szeretettel várunk a rendezvényen!

Sikeres karrierépítést és álláskeresést kíván a Soterline Oktatási Központ és a Cvonline.hu!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.