Állásbörze-szezon 2019 ősz – Itt találkozhatsz velünk!

by | okt 14, 2019 | Hírek

Mint minden évben, természetesen most is részt veszünk az őszi állásbörzéken. A megszokott helyszínekhez képest idén ősszel a főváros mellett a nagyobb vidéki városokra is szeretnénk koncentrálni, így több új helyszínen is találkozhattok velünk! Gyertek, és látogassatok el standunkhoz, ahol szuper ajándékok várnak Rátok!


Mint arról már korábban is írtunk, részt vettünk a Soterline intézménycsoport Karriernapján. Az oktatási központtal partneri együttműködést dolgoztunk ki, így a frissen végzett, szakmát szerzett diákoknak segítünk az álláskeresésben. HR-es kollégánk előadásában kifejtette, hogy mi a sikeres önéletrajzírás titka.

Október 8-án sikeresen lezajlott a Szegedi Tudományegyetem Őszi Állásbörzéje, amire idén első alkalommal látogatott el lelkes csapatunk. Felkészült kollégáink minden érdeklődőnek szívesen adtak tanácsot akár az önéletrajzírással, vagy az online álláskereséssel kapcsolatosan.

A Cvonline.hu pultja a SZTE Állásbörzén

Állásbörzék és rendezvények, ahol még találkozhatsz velünk

Október 16-17. Óbudai Egyetem Állásbörze: 30 cég közel 300 állásajánlata, és gyakorlati hely ajánlata várja az érdeklődőket. Az álláskeresők mellett azokat a diákokat is várják, akik gyakornoki munkát, vagy szakmai gyakorlati helyet keresnek. A kiállítók – többek között – az autóipar, informatika, telekommunikáció, gyártás, termelés, kereskedelem területéről érkeznek. A Cvonline.hu október 16-án várja standjánál mindazokat, akik bármilyen álláskereséssel kapcsolatos kérdésükre szeretnének választ kapni.

Október 17. HR Fest: A HR legjelentősebb szakmai rendezvényén kiállítóként veszünk részt és bemutatjuk új toborzási termékeinket is.

Október 18. Debreceni Állásbörze: A rendezvény közkedvelt és jól megközelíthető belvárosi helyszínen, a Fórum Debrecenben reggel 9 és délután 18 óra között várja az álláskeresőket, ahol a régió legnagyobb munkáltatói, és több helyi kisvállalat mutatja be ajánlatait. Nem csak pályakezdő diplomásokat várnak, hiszen számtalan területen vannak nyitott pozíciók, így bármilyen szakértelem és tapasztalat értékes lehet. A szervezők a hasonló rendezvényektől eltérően minden korosztályból várják az érdeklődőket, a hosszabb kihagyás után visszatérő kismamákat éppúgy, mint a karrierváltókat, vagy a huzamosabb ideje állástalanokat is. Keressétek bátran a Cvonline.hu standját, ahol a portálunkon található állásajánlatok mellett hasznos információkkal gazdagodhattok az álláskeresés bármely kérdéses pontjával kapcsolatosan.

November 12. BGE Állásbörze: részletek később

 

Várunk Benneteket szeretettel valamennyi rendezvényen, és eredményes álláskeresést kívánunk!

A Cvonline.hu csapata

 

 

 

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.