Indul a tavaszi állásbörze szezon – találkozz velünk!

by | márc 1, 2019 | Hírek

Idén tavasszal március 6-7 között kerül megrendezésre az ország legnagyobb, álláskeresőknek szóló rendezvénye, a HVG Állásbörze. Természetesen mi sem hagyjuk ki, és számos újdonsággal is készülünk számotokra!

Miért érdemes ellátogatnod a Cvonline.hu standjához?

Idén ünnepeljük 20. születésnapunkat, és úgy gondoltuk, ezúttal mi ajándékoznánk meg Benneteket!
Izgalmas kvízjátékot készítettünk Messenger Chatbotunkra, melynek helyes kitöltői Cvonline.hu meglepetéscsomagot kapnak.

Standunknál HR-es szakértőink segítenek önéletrajz – és karrier tanácsadással, illetve az online álláskeresés útvesztőjében is szívesen eligazítanak.

Börze magazinunk is teljesen megújult tartalommal vár! Hasznos és gyakorlati tanácsokkal, QR kód segítségével letölthető önéletrajz sablonokkal és sok egyéb érdekességgel segítünk minden pályakezdőt, és álláskeresőt.

Hol találsz meg minket?

Helyszín: Budapest Papp László Sportaréna, Budapest, Stefánia út 2, 1143
Időpont: 2019. március 6. 10:00-19:00 2019. március 7. 10:00-17:00
A Cvonline.hu standja: D15

Keresd hostessünket, és hozd el hozzánk önéletrajzodat, iratkozz fel állásértesítőnkre, és álláskeresőknek szóló heti Karrier hírlevelünkre, hogy időben értesülj az aktuális álláspiaci hírekről!

Mi ott leszünk! És Te?

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.