Indul a tavaszi állásbörze szezon – találkozz velünk!

by | márc 1, 2019 | Hírek

Idén tavasszal március 6-7 között kerül megrendezésre az ország legnagyobb, álláskeresőknek szóló rendezvénye, a HVG Állásbörze. Természetesen mi sem hagyjuk ki, és számos újdonsággal is készülünk számotokra!

Miért érdemes ellátogatnod a Cvonline.hu standjához?

Idén ünnepeljük 20. születésnapunkat, és úgy gondoltuk, ezúttal mi ajándékoznánk meg Benneteket!
Izgalmas kvízjátékot készítettünk Messenger Chatbotunkra, melynek helyes kitöltői Cvonline.hu meglepetéscsomagot kapnak.

Standunknál HR-es szakértőink segítenek önéletrajz – és karrier tanácsadással, illetve az online álláskeresés útvesztőjében is szívesen eligazítanak.

Börze magazinunk is teljesen megújult tartalommal vár! Hasznos és gyakorlati tanácsokkal, QR kód segítségével letölthető önéletrajz sablonokkal és sok egyéb érdekességgel segítünk minden pályakezdőt, és álláskeresőt.

Hol találsz meg minket?

Helyszín: Budapest Papp László Sportaréna, Budapest, Stefánia út 2, 1143
Időpont: 2019. március 6. 10:00-19:00 2019. március 7. 10:00-17:00
A Cvonline.hu standja: D15

Keresd hostessünket, és hozd el hozzánk önéletrajzodat, iratkozz fel állásértesítőnkre, és álláskeresőknek szóló heti Karrier hírlevelünkre, hogy időben értesülj az aktuális álláspiaci hírekről!

Mi ott leszünk! És Te?

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!