Új, letölthető önéletrajz sablonok a Cvonline.hu-n!

by | aug 23, 2019 | Hírek

Remek hírünk van! Szeretnénk megkönnyíteni az álláskeresést számotokra, ezért készítettünk néhány új, a mai igényeknek megfelelő, menő önéletrajz sablont.

A sablonokat – ahogy eddig is – MS Word-ben szerkeszthető formátumban tölthetitek le, így az önéletrajz minden elemében személyre szabható, egyedivé tehető. Gondoltunk a pályakezdőkre, és a seniorokra is, mint ahogy a kreatív munkát végzőkre, és a sok programot, technológiát használókra is.
Bízunk benne, hogy mindenki talál majd az ízlésének, és szakmájának megfelelőt!

Kattints a képre, és máris láthatod a sablonokat:

Sikeres álláskeresést kíván a Cvonline.hu!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.