Állás nélkül maradt embereknek segít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat új, online munkapiaci tanácsadással.

by | máj 14, 2020 | Álláskeresési tippek

A Covid19 járvány miatt bekövetkező gazdasági krízisben megnövekedett a munkájukat elvesztő, és új megélhetést keresők száma. Az ő támogatásukra hozta létre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az online munkapiaci tanácsadási szolgáltatását.

Már négy éve segíti a legnagyobb hazai karitatív szervezet a munka nélküli maradt, társadalmilag rizikós helyzetben lévő csoportokat. Több mint 1500 főt helyezett el a civil szervezet az elmúlt pár évben. Új álláskeresési technikákat, irányokat mutatott a hozzájuk forduló bajbajutottaknak. A működést a járvány miatt a Szeretetszolgálat áthelyezte online térbe. Az állást keresők a www.munkatanacsadas.maltai.hu website-on egy űrlap kitöltésével jelentkezhetnek, ha igénybe szeretnék venni a szolgáltatást. Az érdeklődőket a Máltai Szeretetszolgálat és a vele együttműködésben dolgozó partnerszervezeteinek ( www.incorpora-halozat.com ) a mentorai segítik a járványügyi helyzetben is biztonságos online térben.  Munkakeresési stratégia kialakításában, elhelyezkedés támogatásában, esélyek felmérésében, lehetőségek megtalálásában nyújt támogatást az online munkapiaci tanácsadó. Külön kérhető HR-es, pszichológus, illetve vállalkozóvá válást segítő, gazdasági szakember tanácsadása is.

A CV-Online a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezése mellé állt, és kommunikációs, illetve szakmai eszközökkel is támogatja a tanácsadók munkáját. Többek közt azzal az online video/interjú felkészítő workshoppal, amelyet a CV-Online kiválasztási szakértője fog tartani a Máltai Szeretetszolgálat álláskereső ügyfelei számára.

Összefogtunk, hogy közös tudásunkkal, tapasztalatunkkal támogassuk a nehéz helyzetbe került álláskeresőket!

 

Állást keresek

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!