Állás nélkül maradt embereknek segít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat új, online munkapiaci tanácsadással.

by | máj 14, 2020 | Álláskeresési tippek

A Covid19 járvány miatt bekövetkező gazdasági krízisben megnövekedett a munkájukat elvesztő, és új megélhetést keresők száma. Az ő támogatásukra hozta létre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az online munkapiaci tanácsadási szolgáltatását.

Már négy éve segíti a legnagyobb hazai karitatív szervezet a munka nélküli maradt, társadalmilag rizikós helyzetben lévő csoportokat. Több mint 1500 főt helyezett el a civil szervezet az elmúlt pár évben. Új álláskeresési technikákat, irányokat mutatott a hozzájuk forduló bajbajutottaknak. A működést a járvány miatt a Szeretetszolgálat áthelyezte online térbe. Az állást keresők a www.munkatanacsadas.maltai.hu website-on egy űrlap kitöltésével jelentkezhetnek, ha igénybe szeretnék venni a szolgáltatást. Az érdeklődőket a Máltai Szeretetszolgálat és a vele együttműködésben dolgozó partnerszervezeteinek ( www.incorpora-halozat.com ) a mentorai segítik a járványügyi helyzetben is biztonságos online térben.  Munkakeresési stratégia kialakításában, elhelyezkedés támogatásában, esélyek felmérésében, lehetőségek megtalálásában nyújt támogatást az online munkapiaci tanácsadó. Külön kérhető HR-es, pszichológus, illetve vállalkozóvá válást segítő, gazdasági szakember tanácsadása is.

A CV-Online a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezése mellé állt, és kommunikációs, illetve szakmai eszközökkel is támogatja a tanácsadók munkáját. Többek közt azzal az online video/interjú felkészítő workshoppal, amelyet a CV-Online kiválasztási szakértője fog tartani a Máltai Szeretetszolgálat álláskereső ügyfelei számára.

Összefogtunk, hogy közös tudásunkkal, tapasztalatunkkal támogassuk a nehéz helyzetbe került álláskeresőket!

 

Állást keresek

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.