Itt vagyunk, hogy segítsünk – Ingyenes toborzás egészségügyi és karitatív szervezetek számára

by | márc 19, 2020 | Hírek

Gyorsan változnak most körülöttünk a megszokott dolgok. Sokaknak ideje sem volt alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, sőt tanácstalanok és mások segítségére szorulnak.
Ők gyakran kizárólag a karitatív szervezetek és alapítványok munkájára számíthatnak. Ezek a szervezetek most hirtelen olyan túlterheltek lettek, hogy még kevesebb idejük és energiájuk van segítő kezeket toborozni, mint eddig volt.

Ingyenes toborzás egészségügyi és karitatív szervezetek számára

Ingyenes toborzás egészségügyi és karitatív szervezetek számára

 

Mi, a Cvonline.hu dolgozói  a saját területünkön azaz munkaerő-toborzással igyekszünk könnyíteni a munkájukat. Keressük tehát azokat az egészségügyi és karitatív szervezeteket, akik most nehéz helyzetbe kerültek és működésükhöz munkaerőre vagy éppen önkéntesekre van szükségük.

Ha ilyen helyen dolgozol és tudunk segíteni a toborzásban vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy juttasd el azokhoz, akiknek szükségük lehet rá.

Az egészségüggyel kapcsolatban tevékenykedők mellett jussanak eszedbe azok a szervezetek, akik:

  • Időseket gondoznak – ápolást, betegszállítást, ételhordást, felügyeletet vállalnak
  • Fogyatékkal élőknek segítenek
  • Hátrányos helyzetű vagy speciális igényű gyerekekkel foglalkoznak, a digitális oktatásban segítenek
  • Nehéz helyzetben lévő családokat, egyedülálló szülőket támogatnak

Számukra az álláshirdetéseink mintájára ingyenesen tesszük közzé a toborzó felhívásaikat.

Lépj velünk kapcsolatba!

 

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.