Hello 2020!

by | jan 8, 2020 | Karriertanácsok

Ismét eljött az év eleje, amikor jó visszatekinteni az elmúlt időszakra, értékelni és élvezni – azért ezt se felejtsd el! – az elért eredményeket, valamint ránézni az esetlegesen el nem ért célokra. És persze megtervezni a következőt, jelen esetben 2020-at.

Egyetlen tervezéssel töltött óra felér négy óra megvalósítással

Crawford Greenewalt, a DuPont cég volt elnöke

Ehhez nyújt már néhány éve mankót a YearCompass füzete. Hogy mi is ez? Ahogy az oldalukon, a www.yearcompass.com –on írják: „A YearCompass egy füzet, amely segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartasz, és mit szeretnél elérni. Arról nem is beszélve, hogy bár mindannyian álmodozunk, kevesen tervezünk – legalábbis eredményesen.

A YearCompass egyszerűen működik: irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld.”

Érdemes erre néhány órát rászánni, hogy átgondold és kitöltsd, mert a célok fontosak, erről is szól Arnold Schwarzenegger alábbi motivációs videója:

 

Én is továbbra is tervezek erre az évre hetente cikkeket, megcélozva ezzel az álláskeresőket, a karrierváltásban gondolkodókat, legyenek ők pályakezdők vagy már középvezető pozícióban lévők. Lesz szó a korról és az öltözködésről, hogy mennyire befolyásolhatja a sikert egy interjún, és persze a tökéletes állás megtalálásának „titkait” is megosztom veled.

Az évtervezővel és a motivációs videóval kívánok neked megtartott fogadalmakban és megvalósult tervekben gazdag, boldog új évet! Jövő héten találkozunk!

Addig is regisztrálj az álláskereső oldalunkon és hozd létre a személyre szabott állásértesítődet!

REGISZTRÁLOK

Szemán Zoltán karrier coach és tanácsadó vagyok, és itt a CV Online blogjában hétről hétre egy-egy témában nyújtok segítséget az álláskeresőknek, karrier váltóknak vagy jelenleg állásban lévő munkavállalóknak - legyenek ők beosztottak vagy vezetők -, akik valamiért nem érzik jól magukat a jelenlegi pozíciójukban. Azoknak, akik vágynak egy olyan állásra, ahol a helyükön érzik magukat, mert munkájukra szinte hivatással tekintenek, támogató közösségben töltik a 4-6-8, illetve az esetleges túlórájukat, valamint mindezért megbecsülik őket.

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.