HR szakértő a stúdióban

by | jún 2, 2020 | Karriertanácsok

A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt a munkaerőpiac nagyon rövid idő alatt, komoly változásokon ment keresztül. Ezért úgy döntöttek a Randstadnál, hogy útjára indítják azt a több részes tréning sorozatot, amellyel a nehéz helyzetbe került munkavállalók munkaerőpiacra történő sikeres visszalépését segítik és összefogunk mindazokért, akik már elvesztették az állásukat, vagy bizonytalannak élik meg a jövőt a munkahelyükkel kapcsolatban.

 

Mit nyújt számodra ez a tréning?

A hatékonyan felépített önéletrajz az egyik legkritikusabb pontja az álláskeresés folyamatának, mivel nincs második lehetőséged megtenni az első benyomást. Ezen a tréningen strukturáltan átbeszéljük, hogy:

  • Melyek azok a legfontosabb információk, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell?
  • Szükséges egyáltalán az önéletrajz?
  • És mi a helyzet a motivációs levéllel?
  • Mennyi időt tölt el egy HR szakember az önéletrajz átolvasásával? Érdemes nagyon egyedi önéletrajzot alkotni, vagy az egyszerű megoldások kedveltebbek a toborzók számára?

Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan készíts egyedi és profi CV-t, amivel kitűnhetsz, akkor kattints az alábbi linkre és regisztrálj.

REGISZTRÁLOK

Mit érdemes tudnod a trénerünk szakmai hátteréről?

Adamecz Viktória vagyok. Több, mint 10 éves múlttal rendelkezem a toborzás-kiválasztás területén, így megszámlálhatatlanul sok önéletraz elolvasásán vagyok túl. Ez idő alatt toboroztam fizikai területre, egyszerűbb szellemi pozíciókra, de vadásztam ritka szakmai háttérrel rendelkező jelöltekre is, így bátran állíthatom, hogy kifejezetten sokszínű tapasztalatot szereztem a külünböző szakterületen dolgozó és más-más szintű végzettséggel rendelkező jelöltek bemutatkozásával kapcsolatban. HR szakemberként nem csak az ügyfeleink, de a saját csapatom felépítésekor is kulcsfontosságúnak tartottam a kiválasztási folyamat egyik legmeghatározóbb pontját: azt első benyomást, ami a jelöltek önéletrajzával való első találkozás jelent.

REGISZTRÁLOK

 

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget? A Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, vagy használd keresőnket, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat, vagy készítsd el Gyors Profilod, mellyel akár 3 perc alatt is elkészülhetsz (tényleg így van, teszteltük is)!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.