Egy drogérialánc nyerte el a Legjobb Munkahely címet

by | dec 12, 2022 | Hírek, kiemelt-4

A Rossmann Magyarország nyerte el a Legjobb Munkahely címet a Kincentric által szervezett független felmérésében, amelyben többszáz másik vállalat is részt vett. A felmérés a munkavállalók anonim visszajelzésein alapul, amiből kiderül, hogy 2022-ben a Magyarországon mért cégek esetén az elkötelezettség átlagosan 62%, amit a Rossmann magasan megugrott a felmérésben mért 78%-os elkötelezettséggel.

rossmann

Nem véletlen nyerték el a Legjobb Munkahely címet

A munkavállalói elégedettség legfontosabb célja, hogy valós kép alakuljon ki arról, hogy mire van szüksége a munkavállalónak, miben kell fejlődni a cégnek. A Rossmann ebben az évben kiemelt figyelmet fordított az elégedettségi ráta javítására, a munkatársak visszajelzését figyelembe véve szembenéztek a problémákkal, és ezek alapján változtatásokat eszközöltek annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát.

    A Legjobb Munkahely díj mellett a legnagyobb öröm a pozitív visszajelzés

    A legnagyobb elismerés a munkatársak pozitív visszajelzései. Ezeknek a visszajelzéseknek köszönhetően látszik, hogy a munkatársak bizonságban érzik magukat és szívesen dolgoznak a Rossmannál, ami nem meglepő, hiszen mindent megtesznek annak érdekében, hogy stabil hátteret és a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák számukra. Az idei évben nem csak inflációálló béremelést hatjottak végre, hanem a megugró rezsiköltségekben is támogatják a munkatársaikat. Az anyagi támogatáson túl fontos szempontnak tartják a támogató és kellemes munkakörnyezetet, az esélyegyenlőséget, valamint, hogy a munkatársak megbecsülve érezzék magukat.

      Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

      Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

      Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.