RecruiTECH BLUE 2023: a CVonline.hu szemszögéből

by | okt 5, 2023 | kiemelt-3, Munkaadók - HR Blog

Szeptember 28-án került megrendezésre a RecruiTECH BLUE 2023 konferencia, mely a legnagyobb kékgalléros foglalkoztatásnak szentelt rendezvény. A CVonline.hu csapata kiállítóként vett részt ezen a fontos eseményen.

recruitech blue 2023

Bartus-Miskolczi Dorottya, Jósvai Gergő a CVonline.hu csapatából

Kiállítóként a RecruiTech Blue 2023 rendvezvényen

Az esemény célja és jelentősége számunkra kiemelkedően fontos volt, hiszen lehetőséget adott arra, hogy közelebbről megismerjük a partnerek igényeit a kékgalléros munkaerőpiacon. A csapatunk nagy lelkesedéssel készült az eseményre, és a standunknál tapasztalt kollégáink nagy odafigyeléssel várták az érdeklődőket, készen arra, hogy bemutassák a CVonline.hu által kínált lehetőségeket és szolgáltatásokat.

Felfokozott hangulat a standnál

A standunk terén egy különleges élményt is kínáltunk a látogatóknak egy szerencsekerék nyereményjáték révén, mely szórakoztató és izgalmas perceket teremtett a rendezvényen. A networking szünetek idején a látogatók szép számban fordultak meg standunknál, és aktívan részt vettek a szerencsekerék pörgetésében. Az apróbb ajándékok is rendkívül népszerűek voltak, és gyorsan elfogytak.

A sikeres esemény margójára

Sikeres esemény volt számunkra, és örömmel fogadtunk minden érdeklődőt, akik időt szántak ránk és a szolgáltatásaink megismerésére. Bízunk benne, hogy a kapcsolatok, melyeket az esemény során sikerült kialakítanunk, hosszú távú és eredményes együttműködéseket fognak eredményezni. Következő alkalommal nem csupán kiállítóként, hanem előadóként is részt kívánunk venni az eseményen, hogy még többet tudjunk megosztani az érdeklődőkkel a munkaerőpiaci trendekről és lehetőségekről.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.