Öt applikáció, ami segít a munka-magánélet egyensúly megtartásában

by | jan 12, 2024 | Álláskeresési tippek, Kiemelt-2, Szponzorált cikk

Számos app létezik már, amelyek segítséget nyújtanak a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében. Ezek célja, hogy támogassanak minket abban, hogy hatékonyabban kezeljük mindennapi feladatainkat és időbeosztásunkat, és így több időt szentelhessünk a magánéletünknek, családunknak, barátainknak. Az alábbiakban öt olyan alkalmazást mutatunk be, amelyek támogatást adhatnak ebben.

telefon

Todoist

A Todoist egy hatékony feladatkezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen tervezzenek, szervezzenek és kövessenek nyomon feladatokat és teendőket. A felhasználók létrehozhatnak prioritásokat, határidőket állíthatnak be és csoportosíthatják feladataikat különböző projektjeikbe. A telefon pedig mindig zsebükben van, így arra letöltve az app segíthet abban, hogy hatékonyabban dolgozzanak, és időt spóroljanak.

Headspace

A munka sokszor stresszel jár, és az egyensúly megtalálása nem mindig könnyű. Az olyan alkalmazások, mint a Headspace, segíthetnek a stresszkezelésben és a mentális egészség megőrzésében. Ez az Androidos és iPhone készülékekre is letölthető alkalmazás különböző meditációs és relaxációs gyakorlatokat kínál, amelyek csökkenthetik a stresszt, növelhetik a koncentrációt és javíthatják az általános jóllétet.

applikacio

Toggl Track

Az időmenedzsment létfontosságú a munka-magánélet egyensúlyának fenntartásához. A Toggl Track-kel nyomon lehet követni a különböző tevékenységekre fordított időt. Ez alapján lehet látni, hogy egy adott napon vagy éppen héten mennyi a munkával töltött idő, és mennyi jutott a családra, hobbira, magánéletre.

Forest

A Forest egy olyan applikáció, amely segít csökkenteni a telefonhasználatot, miközben növeli a hatékonyságot. A felhasználók egy fiktív erdő fáit ültetik el, miközben nem használják a telefonjukat meghatározott időtartamon keresztül. Ez ösztönzi a koncentrációt, és segít időt szánni a munkán kívüli tevékenységekre a telefon nyomkodása helyett.

Google Naptár

A Google Naptár segítségével a felhasználók átláthatóan tervezhetik és koordinálhatják privát és munkahelyi eseményeiket, ráadásul ezt akár másokkal is megoszthatják, ami a közös családi programok szervezésénél igen hasznos lehet.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.