Hányan hajlandóak szexelni is egy jó állásért?

by | nov 28, 2012 | Hírek

Egy álláskereséssel foglalkozó orosz weboldal felmérése szerint az oroszok 21 százaléka lenne hajlandó lefeküdni egy fejvadásszal vagy HR-essel, hogy megkapja az áhított állást – jelentette a RIA Novosztyi orosz hírügynökség. A férfiak között magasabb, 29 százalék volt az arány, míg a nők közül mindössze 9 százalék vállalkozna az állásért folyó szexre – ráadásul többségük csak akkor, ha a pozícióhoz vezető út jóképű emberen át vezet.

A felmérés furcsa képet fest az állami alkalmazottakról, akik közt nagyobb arányban voltak az igent mondó emberek (17 százalék) mint a munkanélküliek körében (11 százalék).

 

A válaszolók 4 százaléka közölte, hogy az állásinterjút flörtöléssel, de nem szexszel könnyítette meg, valamint ugyanennyien mondták, hogy egyszer már kaphatóak lettek volna a dologra, csak nem merték megtenni az első lépést – jelentette az orosz hírügynökség.

hír24

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.