Szakmák, amelyekkel túlélhető a 2012-es világvége

by | nov 28, 2012 | Hírek

Ha világvége, akkor 2012. Jönnek-mennek a hírek, várjuk, hogy eljöjjön, vagy inkább rettegünk tőle. Vannak olyan szakmák azonban, melyekkel túlélhetjük.

Ahogy az összes világvége-jóslat idején voltak, akik minden figyelmüket a jelenségnek szentelték, ugyanúgy akadtak olyanok, akik inkább ezekre az emberekre koncentráltak vagy a saját túlélésükre.

De mi történhet a 2012-es világvége alatt?

2012. december 21-re, vagyis a téli napfordulóra várják egy állítólagos bolygó, a Nibiru becsapódását, melyet (szintén állítólag) a Naprendszerben fedeztek fel, és a Földünk felé közeledett akkoriban… és azóta is. Becsapódásának időpontját először 2003-ra májusára tették. De miután nem történt meg a nagy bumm, összevegyítve a maja naptár utolsó értelmes dátumával, amely éppen 2012 karácsonya előttre esik. Így hát… 2012-re elnapolták a világvégét.

Arról, hogy pontosan hogyan zajlik majd a világvége, különböző elképzelések vannak. De hogyan éljük túl azt?

Sötétben bóklászva

Az egyik feltételezés három napos sötétséget jövendöl a 2012-es világvégére, ami önmagában nem tűnik végzetesnek. Főként, hogy a tudományos magyarázatok szerint nincs olyan bolygóállás, amely minden fényforrástól (vagyis hát a Naptól) megfosztana bennünket.

Figyelembe véve azonban, hogy ehhez esetleg más katasztrófák is társulnak, a földrengések által átrendezett úthálózat sötétjében valószínűleg bányászként lesznek a legjobb esélyeink a túlélésre.

De egy tengeralattjáróval is próbálkozhatunk, már ha van olyanunk, és el tudjuk vezetni. Ehhez ugye nem sok fény kell, és a kontinensek mozgása is kevésbé érezhető a víz alatt. Ezt 1910-ben már kipróbálták a Halley-üstökös újbóli megjelenésekor. Világvége ugyan nem lett, de legalább egyesek jó üzletet csináltak magunknak.

Vulkánkitörések

Az egyik elmélet szerint már maga a bolygó közelsége is végzetes hatással bír, a kontinensek elcsúszását okozza, és ez által vulkánkitörések is nehezítik majd a forgalom haladását… na meg az emberi létét is.

A gyorsan ásó közmunkások akár szakszervezetbe tömörülve akár anélkül, de túlélhetik a katasztrófát, ha összeállnak olyan kutatókkal, akik hozzávetőlegesen meg tudják határozni, hol nem lesz már olyan elviselhetetlenül meleg, és hol lehet a Föld mélyére hatolni.

Dimenzióváltás

Az egyik elmélet szerint azonban nem is a világvége jön el 2012 végén, hanem dimenzióváltás következik be, melynek az eredménye állítólag, hogy dimenziót ugrunk, vagyis megtisztulunk, és az isteni harmónia veszi át a helyét. Ebben az esetben a papírmunkák elnyúlása miatt jó lesz már december elején felmondaniuk a CEO-knak, illetve a mindenre elszánt sales vezetők sem számíthatnak sok jóra. Hiszen ha a legutóbbi feltételezés igaz, teljesen mindegy, milyen pozícióban vagyunk, az emberi hatalomnak semmi jelentősége nem lesz már a majdnem-világvége után.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!