Szakmák, amelyekkel túlélhető a 2012-es világvége

by | nov 28, 2012 | Hírek

Ha világvége, akkor 2012. Jönnek-mennek a hírek, várjuk, hogy eljöjjön, vagy inkább rettegünk tőle. Vannak olyan szakmák azonban, melyekkel túlélhetjük.

Ahogy az összes világvége-jóslat idején voltak, akik minden figyelmüket a jelenségnek szentelték, ugyanúgy akadtak olyanok, akik inkább ezekre az emberekre koncentráltak vagy a saját túlélésükre.

De mi történhet a 2012-es világvége alatt?

2012. december 21-re, vagyis a téli napfordulóra várják egy állítólagos bolygó, a Nibiru becsapódását, melyet (szintén állítólag) a Naprendszerben fedeztek fel, és a Földünk felé közeledett akkoriban… és azóta is. Becsapódásának időpontját először 2003-ra májusára tették. De miután nem történt meg a nagy bumm, összevegyítve a maja naptár utolsó értelmes dátumával, amely éppen 2012 karácsonya előttre esik. Így hát… 2012-re elnapolták a világvégét.

Arról, hogy pontosan hogyan zajlik majd a világvége, különböző elképzelések vannak. De hogyan éljük túl azt?

Sötétben bóklászva

Az egyik feltételezés három napos sötétséget jövendöl a 2012-es világvégére, ami önmagában nem tűnik végzetesnek. Főként, hogy a tudományos magyarázatok szerint nincs olyan bolygóállás, amely minden fényforrástól (vagyis hát a Naptól) megfosztana bennünket.

Figyelembe véve azonban, hogy ehhez esetleg más katasztrófák is társulnak, a földrengések által átrendezett úthálózat sötétjében valószínűleg bányászként lesznek a legjobb esélyeink a túlélésre.

De egy tengeralattjáróval is próbálkozhatunk, már ha van olyanunk, és el tudjuk vezetni. Ehhez ugye nem sok fény kell, és a kontinensek mozgása is kevésbé érezhető a víz alatt. Ezt 1910-ben már kipróbálták a Halley-üstökös újbóli megjelenésekor. Világvége ugyan nem lett, de legalább egyesek jó üzletet csináltak magunknak.

Vulkánkitörések

Az egyik elmélet szerint már maga a bolygó közelsége is végzetes hatással bír, a kontinensek elcsúszását okozza, és ez által vulkánkitörések is nehezítik majd a forgalom haladását… na meg az emberi létét is.

A gyorsan ásó közmunkások akár szakszervezetbe tömörülve akár anélkül, de túlélhetik a katasztrófát, ha összeállnak olyan kutatókkal, akik hozzávetőlegesen meg tudják határozni, hol nem lesz már olyan elviselhetetlenül meleg, és hol lehet a Föld mélyére hatolni.

Dimenzióváltás

Az egyik elmélet szerint azonban nem is a világvége jön el 2012 végén, hanem dimenzióváltás következik be, melynek az eredménye állítólag, hogy dimenziót ugrunk, vagyis megtisztulunk, és az isteni harmónia veszi át a helyét. Ebben az esetben a papírmunkák elnyúlása miatt jó lesz már december elején felmondaniuk a CEO-knak, illetve a mindenre elszánt sales vezetők sem számíthatnak sok jóra. Hiszen ha a legutóbbi feltételezés igaz, teljesen mindegy, milyen pozícióban vagyunk, az emberi hatalomnak semmi jelentősége nem lesz már a majdnem-világvége után.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.