Kapunyitás: Buli vagy pánik?

by | júl 8, 2013 | Hírek

Túl vagyunk az érettségin, néhányan megkönnyebbülve látványosan eldobják-pakolják a gimnáziumi könyveiket: végre szabadság!

Mások éppen tizenkettedszerre átszámolják újra és újra a pontjaikat, még ügyesen megpróbálnak pluszpontokat begyömöszölni a csomagba, hogy minél közelebb jussnak az áhított egyetem felvételihez.
Megint mások legyintenek az egészre, ők már túl vannak ezen is, végigpapírozták-pályázták a külföldi egyetem felvételi procedúráját, befizették amit kell, és most barátokkal, szülőkkel lázasan kutatják azokat ismerősöket, akiktől helyi információt, útravalót, albérletet, levetett biciklit lehet örökölni.

Ez már számos ok a bulira!

Túl vagyunk a felsőoktatási vizsgákon is, lementek a szigorlatok, néhányan megkönnyebbülve sikeresen lezárták a tanévet.
Mások tolva-húzva átlendültek a következő szemeszterre aban a biztos tudatban, hogy lesz itt még vizsgáznivaló a múlt szemeszterből is…
Egyesek beálltak a munka világába, későbbre tolva az elméleti felkészülést, mert az egzisztenciális szorítások nem engedik a szimpla tanulást.
Más egyesek bepakolták a hátizsákot, és világlátni indulnak kalandvágyból “on a shoestring”, azaz önköltségi áron – a tanulás előtt/után/helyett.
Szerencsés mások pedig megírt szakdolgozattal, teljesített nyelvvizsgával itt állnak a kapuk előtt: gyere munkaeőpiac, hamm, bekaplak!

Ez még több ok a bulira!

Volt már az EFOTT, lesz még itt Hegyalja, VOLT – de főleg KAPUNYITÁSI PÁNIK FESZTIVÁL!
Buli lesz a javából, de azért egy picit legyünk felnőttek is, beszélgessünk a munkaerőpiacról, ismerkedjünk munkaadókkal, térképezzük fel a lehetőséget, és érezzük jól magunkat!

2013.07.03.

Marton Krisztina
HR szakértő
marton.kriszta@invitel.hu

KAPUNYITÁS BULI VAGY PÁNIK

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.