Október 15-16. Műegyetemi Állásbörze

by | okt 10, 2014 | Hírek

Műegyetemi ÁllásbörzeOktóber 15-16. között 1 helyszínen 2 napon keresztül 3 emeleten 4 rendezvénnyel várja a látogatókat a Műegyetemi Állásbörze, amit 39. alkalommal rendeznek meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületében.

200 kiállító több, mint 2000 ajánlata várja az munkakeresőket. A tévhitekkel ellentétben Magyarország legnagyobb állásbörzéjén nem csak mérnöki, hanem többek között gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi állások közül is lehet válogatni. Frissen diplomázottakat és már tapasztalattal rendelkezőket ugyanúgy várnak, mint az épp szakmai gyakorlatot keresőket.

Annak is érdemes kilátogatnia, aki tavasszal is részt vett, hiszen több cég most jelenik meg első alkalommal, és számos régebbi kiállító is csak az őszi rendezvényen vesz részt. Olyan külföldi cégekkel is jelen lesznek, akik kizárólag a Műegyetemi Állásbörzén keresnek munkaerőt, így csak itt lehet velük személyesen is találkozni. A fentiek mellett ráadásul a börze állandó résztvevői is új pozíciókkal várják a látogatókat.

A hagyományos társrendezvény, a Külügyi Börze mellett 2 startupos eseményt is szerveznek;
Az első napon a StartUp Day 2-t, az első hazai állásbörze és konferencia szerepel a programban, míg október 16-án csütörtökön a Central European Startup Awards x Future Talents kerül megrendezésre. Mindkét nap 20-20 startup kiállító állásajánlataival ismerkedhetnek az érdeklődök, mellette pedig folyamatosan zajlanak majd a tematikus előadások. A #CESA x Future Talents-re Kínából, Londonból, Dániából és a startupok fellegvárának számító San Franciscoból is érkeznek előadók, míg a magyar vonalat többek között a Bridge Budapest, a Skool és a Hősök Tere erősíti.

A börze a konkrét állásajánlatok és szakmai gyakorlati lehetőségek keresése mellett a szakmai kapcsolatok építésére is remek terep, nem beszélve arról, hogy átfogó piaci körképet is ad. A Felkészítő Szint programjain pedig minden segítséget megadnak, hogy jól induljon és sikeresen záruljon az álláskeresés.

Keress jól!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.