A 400-adik új MAN kamiont vehette át a Rapidsped Zrt.

by | szept 8, 2015 | Hírek

Szeptember 10-én vehette át Tiszaújvárosban a 400-adik MAN vontatót a Transalliance Cégcsoporthoz tartozó Rapidsped Zrt. Ezzel a beruházással a cég közel került ahhoz, hogy a magyarországi fuvarozási piac egyik legfiatalabb és legmodernebb flottájával rendelkezzen, hiszen a vállalat 132 szerelvényének átlag életkora nem éri el az egy évet.

rapidsped_335x222

A szeghalmi székhelyű Rapidsped Zrt. 2006 óta a francia Transalliance Cégcsoport magyarországi leányvállalata, mely Európa egyik meghatározó szállítmányozó és logisztikai szolgáltatója.

Magyarországon a Rapidsped Zrt., mint a cégcsoport legnagyobb leányvállalata, száztíz ponyvás és huszonkét silós nyerges szerelvényt üzemeltet, közel kétszáz fő nemzetközi kamionsofőrt foglalkoztatva. A mostani EURO 6-os besorolású gépjárművek beszerzésével egyrészt eleget tettek a nyugat-európai elvárásoknak, másrészt a sofőrök elvárásainak a megfelelő üzemanyag fogyasztás és a komfort tekintetében.

– Az új vontatók teljesítménye és gazdaságossága figyelemre méltó, örömünkre szolgál, hogy még ezzel is hozzá tudunk járulni a kollégák jobb munkakörülményeihez – mondta el Szappanos György, a vállalat vezérigazgatója. A cég nem csak a gépkocsivezetők felvételére fordít nagy figyelmet, de a folyamatos képzések és a szociális kérdések figyelemmel kísérése is fő szempont a cég filozófiájában. Ide tartozik többek között az egy hetes pihenőidő vagy a választható váltásrend.

rapidsped_312x208

– Ahhoz, hogy a sofőrjeink a legnagyobb minőségi elvárásnak is megfeleljenek, folyamatos továbbképzésekkel, oktatásokkal segítjük a munkájukat. A képzéseink eredményességét bizonyítja az is, hogy a „2015 legkiválóbb magyar kamionsofőrje“ versenyen négy Rapidspedes kolléga is a legjobb negyvenöt között tudott lenni egyedülálló módon a többi céggel szemben – tette hozzá a vezérigazgató.

A 72 új jármű beszerzése továbbá azt is jelenti, hogy a vállalat készen áll az egyre növekvő fuvarfeladatok és megbízói elvárások kielégítésére.

– A járművek és ezzel együtt a jól képzett gépkocsivezetők létszámát a jövőben tovább kívánjuk növelni, továbbra is nagy hangsúlyt helyezve a minőségre a kiválasztás és továbbképzés területén, hiszen megbízóink nagy, neves cégek, melyek elvárásait csakis magas minőségi munkával tudjuk kielégíteni – mondta el Szappanos György. Folyamatosan várjuk a tapasztalat és a munkájukban elkötelezett nemzetközi kamionsofőrök jelentkezését, de évek óta részt veszünk a szakmájukat most kezdő kollégák felkészítésében is. Gyakorlott kollégák segítik az új és kezdő kollégákat és minden tudásukat igyekeznek átadni, hogy a szakma minden elvárását képesek legyenek teljesíteni.

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.