Több ezer hazai és külföldi állás és szakmai gyakorlat egy helyen!

by | okt 12, 2015 | Hírek

BME20151012_150x150Több ezer hazai és külföldi állás és szakmai gyakorlati lehetőség közül válogathatsz október 14-15. között szerdán és csütörtökön a 41. Műegyetemi Állásbörzén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi K. épületében.

Egyaránt várunk hallgatókat, pályakezdőket és tapasztalt munkavállalókat is!

Kiállítóink 28%-a kínál szakmai gyakornoki programokat, 36-36%-uk pedig kifejezetten friss diplomás pályakezdőknek illetve már tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak kínál állásokat.

Keress jól!

Találd meg a leginkább hozzád illő ajánlatot többek közt a műszaki, informatikai, pénzügyi, gazdasági, természettudományi és egyéb területek bármelyikéről, vagy találd meg a neked való külföldi lehetőségeket.

bme1012

A legnagyobb igény idén ősszel is a villamosmérnökökre van, de közel 70 munkaadó kínál állást gépészmérnököknek és informatikai végzettséggel rendelkezőknek is. Műszaki menedzsert 47 vállalat keres, mechatronikai végzettséggel 42 ajánlat közül lehet válogatni. Logisztikai, közlekedésmérnöki és vegyészmérnöki végzettségűeknek 35-25-24 cég kínál állást. A kevésbé keresett bölcsész, természettudományi és jogi végzettségűeknek is közel 20-20 cég hirdetett meg nyitott pozíciókat. Az építő- és építészmérnökök is 14-13 munkáltató ajánlatai közül válogathatnak. 33 kiállítónk pedig olyan pozíciókat is hirdet, melyek betöltéséhez nem szükséges szakképzettség.

Ha kérdéseid vagy aggályaid vannak a karrierépítéssel kapcsolatban, jelentkezz a Felkészítő Szint ingyenes programjaira (próbainterjúk, önéletrajz és karrier tanácsadás, pszichológiai tanácsadás, stílustanácsadás, idegen nyelvű programok, grafológiai elemzés, tréningek és előadások)

Előzetes jelentkezés a programokra: http://www.allasborze.bme.hu/hu/latogatoknak/felkeszules/FSZ/

Használd ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatsz és beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel!

Időpont: 2015. október 14-15. (szerda-csütörtök) 10:00-17:00

Helyszín: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3.

A belépés ingyenes!
Csatlakozz az eseményhez Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

41. Műegyetemi Állásbörze: https://www.facebook.com/events/1638346623051204

Kiállítóink, állásajánlatok és további információk: www.allasborze.bme.hu

Sok sikert kívánunk az álláskereséshez!
A Műegyetemi Állásbörze szervezői

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.