XI. PTE Állás- és Szakmai Gyakorlati Börze

by | márc 24, 2015 | Hírek

pte_150x150

2015. március 25. (szerda) 10.00-16.00, Zsolnay Kulturális Negyed, E78

39 kiállító
524 állásajánlat
27 szakmai gyakorlat
10 felkészítő program

Miért érdemes részt venned az Állásbörzén?

A börze résztvevői egy helyen, egy időben 39 kiállító állásajánlatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki, szakmai gyakorlati lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

A résztvevők első kézből kapnak segítséget személyes céljaik átgondolásához, információkat az önéletrajz megírásától egészen egy állásinterjún való megfelelő szereplésig, továbbá minden résztvevő karriertervezéssel foglalkozó kiadvánnyal lesz gazdagabb. Előadások keretében kapnak felkészítést az önmegvalósítás, az interjús stressz kezelése, a bértárgyalás, a külföldi munkavállalás témákkal kapcsolatban.

Részletes program:

– felkészítő programok: grafológia, coaching, önéletrajzírás és állásinterjú felkészítés tanácsadás, előadások: önmegvalósítás, interjús stressz kezelése, bértárgyalás, külföldi munkavállalás témájában

Ha úgy érzed, még nem tudod,

· pontosan milyen munkát szeretnél,

· hogy a személyes tulajdonságaid alapján milyen területen lehetsz sikeres,

· és hogy mit kell most megtenned azért, hogy diplomával a kézben jó eséllyel indulj, regisztrálj a börze felkészítő workshopra: http://goo.gl/xs05Tw

Az Állás- és Szakmai Gyakorlati Börzével egy napon rendezzük meg a PTE Szakkollégiumi Napot, melynek keretén belül tíz szakkollégium méri össze tudását a „migráció problémája Magyarországon és az Európai Unióban” témában.

Minden résztvevő karriertervezéssel foglalkozó kiadványt kap ajándékba!

A programokkal és a regisztrációval kapcsolatban a www.pteallasborze.hu oldalon informálódhatsz, valamint a koszi@pte.hu e-mail címen és a 30/969-4668, 72/501-500/28085-ös telefonszámokon érdeklődhetsz.

Fb esemény:

https://www.facebook.com/events/784852988260388/798454176900269/

Üdv:

PTE OIG Központi Hallgatói Szolgáltató Iroda

www.koszikarrier.hu, www.facebook.com/ptekoszi

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.