5 ok, amiért érdemes állásbörzére járni

by | febr 19, 2016 | Hírek

hvg20160219_150x150Szerezhetsz olyan plusz információt egy karrierrendezvényen, amit a monitorod előtt ülve ne tudhatnál meg? Valóban növelheti az elhelyezkedési esélyeidet, ha az online jelentkezésre személyesen is ráerősítesz? Íme, 5 dolog, ami miatt egy napot mindenképpen érdemes a HVG Állásbörzére szánnod!

  1. Pontosíthatod a jövőképed! Utánajárhatsz, hogy a tanulmányaiddal és végzettségeddel mely állásokra pályázhatsz esélyekkel. A munkaerőpiac feltérképezését követően pedig könnyebben ki tudod választani a számodra testhezálló feladatkört.
  2. Felhívhatod magadra a HR szakemberek figyelmét! Ha ki akarsz tűnni a jelentkezők tömegéből, fontos, hogy pozícióra szabott, ütős önéletrajzot küldj el. Amennyiben nagyon vonz az adott karrierlehetőség, érdemes személyesen is ráerősíteni az érdeklődésedre. Beszélgess kötetlenül a vállalat munkatársaival, bizonyítsd rátermettségedet szemtől szembe.
  3. Tippeket kaphatsz, hogyan legyél Te az ideális jelölt! A közvetlen találkozás alkalmával megtudhatod, hogy milyen készségeiden kell javítanod, esetleg a sikeres jelentkezéshez szükséged van-e valamilyen továbbképzésre.
  4. Felmérheted, hogy érdemes-e külföldben gondolkoznod! Az országhatáron túli tapasztalatszerzési lehetőségek listája hosszú, de vajon megéri-e egy csalogató hirdetés alapján mindent hátrahagyva elutazni? Tudd meg megbízható forrásból!
  5. Szakember segítségével hasznos praktikákat sajátíthatsz el! Egy állásinterjú során a testbeszédtől a kínos kérdések kezeléséig számos dolog döntő tényezővé válhat.

+1 tipp: Ha szeretnél a személyes álláskeresés előnyeivel élni, ne hagyd ki az ország legjelentősebb karrierrendezvényét! A HVG Állásbörzén több mint 190 kiállító vár, ráadásul olyan szakemberek tartanak előadást, mint dr. Zacher Gábor és Szily Nóra. Ugye ezt Te sem hagyod ki?

A rendezvényen való részvétel ingyenes. Regisztrálj még ma!

HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok
Időpont: 2016. március 2-3. (szerda-csütörtök)
Nyitva tartás: 10:00-18:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, A csarnok

hvg_20160219

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!