5 ok, amiért érdemes állásbörzére járni

by | febr 19, 2016 | Hírek

hvg20160219_150x150Szerezhetsz olyan plusz információt egy karrierrendezvényen, amit a monitorod előtt ülve ne tudhatnál meg? Valóban növelheti az elhelyezkedési esélyeidet, ha az online jelentkezésre személyesen is ráerősítesz? Íme, 5 dolog, ami miatt egy napot mindenképpen érdemes a HVG Állásbörzére szánnod!

  1. Pontosíthatod a jövőképed! Utánajárhatsz, hogy a tanulmányaiddal és végzettségeddel mely állásokra pályázhatsz esélyekkel. A munkaerőpiac feltérképezését követően pedig könnyebben ki tudod választani a számodra testhezálló feladatkört.
  2. Felhívhatod magadra a HR szakemberek figyelmét! Ha ki akarsz tűnni a jelentkezők tömegéből, fontos, hogy pozícióra szabott, ütős önéletrajzot küldj el. Amennyiben nagyon vonz az adott karrierlehetőség, érdemes személyesen is ráerősíteni az érdeklődésedre. Beszélgess kötetlenül a vállalat munkatársaival, bizonyítsd rátermettségedet szemtől szembe.
  3. Tippeket kaphatsz, hogyan legyél Te az ideális jelölt! A közvetlen találkozás alkalmával megtudhatod, hogy milyen készségeiden kell javítanod, esetleg a sikeres jelentkezéshez szükséged van-e valamilyen továbbképzésre.
  4. Felmérheted, hogy érdemes-e külföldben gondolkoznod! Az országhatáron túli tapasztalatszerzési lehetőségek listája hosszú, de vajon megéri-e egy csalogató hirdetés alapján mindent hátrahagyva elutazni? Tudd meg megbízható forrásból!
  5. Szakember segítségével hasznos praktikákat sajátíthatsz el! Egy állásinterjú során a testbeszédtől a kínos kérdések kezeléséig számos dolog döntő tényezővé válhat.

+1 tipp: Ha szeretnél a személyes álláskeresés előnyeivel élni, ne hagyd ki az ország legjelentősebb karrierrendezvényét! A HVG Állásbörzén több mint 190 kiállító vár, ráadásul olyan szakemberek tartanak előadást, mint dr. Zacher Gábor és Szily Nóra. Ugye ezt Te sem hagyod ki?

A rendezvényen való részvétel ingyenes. Regisztrálj még ma!

HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok
Időpont: 2016. március 2-3. (szerda-csütörtök)
Nyitva tartás: 10:00-18:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, A csarnok

hvg_20160219

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.