HVG állásbörze kiállítóinak állásajánlatai

by | szept 30, 2016 | Hírek

HVG-allasborze-kiallitoinak-listaja_150x150Nemsokára ismét HVG Állásbörze, ahol számos nagynevű vállalat fog kiállítóként megjelenni. Érdemes felkészülnünk, mert a börzén való találkozás álmaink munkáltatójával akár már egy első körös interjúval is felér!

Összegyűjtöttük azon kiállítók listáját, akik aktív álláshirdetéssel rendelkeznek nálunk. Nézz szét az ajánlatok között és találkozz személyesen a munkaadókkal!

 Amrest – KFC

Az AmRest Közép-Kelet Európa legnagyobb étteremüzemeltető vállalata, Magyarországon márkái közé tartozik a KFC, a Starbucks és a Pizza Hut. “Megbecsüljük kollégáinkat, mert tudjuk, hogy a vállalat legfontosabb értéke az ember. Ezt szem előtt tartva alakítottuk ki Alapértékeinket és Irányelveinket, amelyek meghatározzák mindennapjainkat és kapcsolatunkat munkatársainkkal és partnereinkkel.

Nézd meg az Amrest állásajánlatait!

Audi Hungaria Motor Kft.

Az Audi Hungariához folyamatosan keresünk munkatársakat, legyen szó középfokú vagy felsőfokú végzettségű, pályakezdő vagy tapasztalt szakemberről. Emellett kiemelt jelentőséget kap az utánpótlás nevelése is: az egyetemi, főiskolai hallgatókat gyakornoki programunkba, a frissdiplomásokat trainee programunkba várjuk.

Nézd meg az AUDI állásajánlatait!

Hell Energy Magyarország Kft.

A HELL ENERGY Drink az alig több, mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória szemtelenül fiatal szereplője, a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, amit gyors sikere és robbanásszerűen bővülő export piaca is bizonyít. A márka 2006-ban született és három éven belül Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital piacon pedig meghatározó szereplővé nőtte ki magát.

Nézd meg a Hell Energy Laboráns, Karbantartó, Gyártósori gépkezelő és Termelési műszakvezető állásajánlatát!

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

A Bosch csoport világszintű hírnévnek örvendhet mind a gépjármű technológiában, mind pedig az ipari technológiák és a fogyasztási cikkek piacán. Ehhez a sikerhez jelentősen hozzájárultak a Bosch miskolci telephelyei, köztük a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. is. Munkatársaink méltán vívták ki elismerésünket: ezt a sikert legfőképpen a kollégáink erőfeszítéseinek és hozzáértő munkájuknak köszönhetjük.

Nézd meg az Bosch állásajánlatait!

Cvonline.hu

Jelentkezz a csapatunkba, a  Russmedia Digital Kft. dinamikusan fejlődő saját üzletágába, a Cvonline.hu állásportálhoz!

Nézd meg aktuális állásajánlatainkat!

IBIDEN Hungary Kft.

Az IBIDEN Hungary Kft. a Budapestről 25 kilométerre délre lévő dunavarsányi ipari parkban alakult 2004-ben, mint az IBIDEN Vállalatcsoport második európai dízel részecske szűrő DPF központja. Termékünk, a dízel gépjárművekbe beépítésre kerülő kerámia alapanyagú DPF kiszűri a motor által kibocsátott környezetre káros szemcsék több mint 99%-át, nagymértékben hozzájárulva ezzel környezetünk védelméhez.

Nézd meg az IBIDEN állásajánlatait!

IT Services Hungary Kft.

Az összes, széles körben alkalmazott szoftver- és hardver platform üzemeltetésére, projektmendzsmentre, IT biztonsági feladatokra, SAP-rendszer-szolgáltatásokra, távoli és helyi szerverüzemeltetésre, valamint hálózatmenedzselésre és hálózatfelügyeletre is keresünk szakembereket, akik beszélnek németül és/vagy angolul és szívesen kamatoztatnák tudásukat nemzetközi környezetben.

Nézd meg az  IT Services állásajánlatait!

Lufthansa Systems Hungária Kft.

Budapesti irodánkban jelenleg mintegy 300 magasan képzett munkatársunk dolgozik. Fő profilunk a légiipari alkalmazások fejlesztése és tesztelése, de más iparágakban tevékenykedő ügyfeleknek is nyújtunk informatikai megoldásokat.

Nézd meg a Lufthansa állásajánlatait!

MÁV-csoport

A MÁV-csoport  tevékenysége az egész országra kiterjed. Az anyavállalat MÁV Zrt. mintegy 7000 kilométer hosszú vasúti pályahálózat és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló létesítmények üzemeltetését, karbantartását végzi.

Nézd meg a  MÁV állásajánlatait!

OTP Bank NyRt.

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen.

Nézd meg az OTP állásajánlatait!

Sapa Profiles Kft.

A Sapa a magas hozzáadott értékű alumínium profilok előállításában világelső, 30 országban a legmodernebb technológiákat alkalmazva, közel 15 000 munkavállalót foglalkoztató skandináv tulajdonú cég.

Nézd meg a Sapa állásajánlatait!

Tesco-Global Áruházak Zrt.

Elérhető, Változatos, Életre szóló Elérhető Befogadó munkahely vagyunk, mindenkit szívesen látunk. Önt is! A Tesco a munkavállalók széles köre számára kínál munka- és karrierlehetőséget az ország több mint 120 településén. Nem csak örömmel fogadjuk a megváltozott munkaképességűeket, a kismamákat és a nyugdíjasokat, hanem számítunk is rájuk!

Nézd meg a Tesco állásajánlatait!

UniCredit Bank Hungary Zrt.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legkiterjedtebb, több mint 2500 fiókból álló nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit Csoport magyarországi tagja.

Nézd meg a UniCredit Bank állásajánlatait!

Wellis Magyarország Zrt.

A Wellisre egy szó jellemző alapvetően: innovatív. Az elmúlt néhány évben robbanásszerű növekedésen ment keresztül a vállalat minden tekintetben: a rendelés állomány megduplázódása magával hozta a gyártási kapacitás ugrásszerű növekedését is, amihez a megfelelő munkaerőt is biztosítani kell. Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk munkatársaink számára, hogy a jövőjüket egy Európában piacvezető magyar gyártó vállalatnál építhessék. A mára kialakult nagyvállalati forma ellenére a Wellisnél megmaradt az a családias légkör, ami mindig is jellemző volt rá. Az emberek életminőségét javító, hasznos fejlesztések jelentik munkánk hajtóerejét.

Nézd meg a Wellis állásajánlatait!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.