Téged is vár az SZTE Őszi Állásbörze és a Felkészítő Napok

by | szept 16, 2016 | Karriertanácsok

szte_150x150Időpont: 2016. szeptember 28. (9:00-17:00)
Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriuma (Szeged, Ady tér 10.)

A dél-alföldi régió legnagyobb álláskeresési fórumán közel 50 kiállító várja az egyetem hallgatóit, diplomásait és minden érdeklődőt, aki személyesen szeretne találkozni az Egyetem nyitott pozíciókat kínáló partnereivel. A felkészülést a Karrier Iroda egyéni foglalkozásokkal és vezető HR szakemberek előadásaival segíti az Állásbörze napján!

Tudod milyen kiválasztási módszereket alkalmaznak a HR-esek? Kíváncsi vagy egy fejvadász interjútechikát bemutató előadására? Tudnál válaszolni, ha neked szegeznék a kérdést:”Fizetési elképzelése”? Hallottál már az SSC-k világáról? Ezekre mind választ kapsz előadásainkon az Állásbörze napján és mielőtt a megszerzett tudással nekivágnál a cégek standjainak, még készítünk rólad egy profi CV-fotót, ráadásul a frizurádról és a sminkedről is gondoskodunk.

Ahhoz, hogy kiemelkedő tudással és magabiztossággal indulj neki az Állásbörzének, szeptember 26-28-án ismét várnak a Felkészítő Napok programjai, ahol többek között önéletrajz-, pályatervezés- és stílustanácsadással, illetve magyar és angol nyelvű próbainterjúkkal segítünk Neked az alapos felkészülésben!

Neked is itt a helyed, mert:

  • Közel 50 kiállító céggel találkozhatsz, köztük munkaerő-közvetítőkkel is, így ajánlatok széles köre válik számodra elérhetővé
  • Megismerheted a cégek gyakornoki programjait
  • Első kézből értesülhetsz az ösztöndíj lehetőségekről
  • Színvonalas kiadványokat gyűjthetsz be
  • Bővítheted kapcsolati tőkédet
  • Kötetlenebb hangulatban, barátságos környezetben tehetsz fel kérdéseket
  • Képet alkothatsz a céges elvárásokról
  • Útmutatást, hasznos tanácsokat kaphatsz a jövőbeli elképzeléseidet illetően

 A rendezvény helyszínén keresd az Állásbörze Kalauzt, melyben sok hasznos információt találhatsz, mint például a részletes programot, a standtérképet, és a munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalait.

Az állásbörzéről bővebb információkat, a teljes kiállítói listát és a részletes programot a www.sztekarrier.hu oldalon találod meg.
Csatlakozz a rendezvény facebook eseményéhez, hogy te is folyamatosan értesülhess az SZTE Őszi Állásbörzéről!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.