Álláspályázatok nyomon követése – letölthető sablonnal!

by | ápr 19, 2017 | Álláskeresési tippek

Allaspalyazatok_nyomon_kovetese_150x150Valószínűleg sajnos nem mondunk újat azzal, hogy az álláskeresési időszak sokszor hónapokig – akár még évekig is elhúzódhat. Ahogy folyamatosan jelentkezünk állásokra idővel megfeledkezünk a korábbi pályázat részleteiről.

Így fordulhat elő, hogy egy korábban megpályázott állással hív fel minket a HR-es és hirtelen azt sem tudjuk, hogy az miről is szólt pontosan, kellett-e bérigényt megadnunk, ha igen vajon mennyit írtunk?

Ha nem akarjuk állandóan visszakeresni az elküldött leveleinket, akkor érdemes egy Excel-ben vezetni a jelentkezéseinket. Így átláthatóvá válik, hogy mikor jelentkeztünk egy pozícióra, arra épp mennyi bérigényt adtunk meg (ha kellett), voltunk-e már interjún, stb.

cvo_jelentkezeseim-minta

Könnyítsd meg az álláskeresésed, töltsd le a sablonunkat az alábbi gombra kattintva:

LETÖLTÖM AZ EXCEL SABLONT

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.