Nemzetközi Állásbörze 2017. április 8-án

by | ápr 5, 2017 | Álláskeresési tippek

Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Állásbörze az Euwork szervezésében Budapesten.

Hatarok.nelkul.nemzetkozi.allasborze_600x250

Az A38 hajón tartott rendezvény célja, hogy közvetlen kapcsolat létesülhessen a külföldi munkavállalás felé kacsingató érdeklődők és a külföldi munkaadók, ügynökségek között.

Az eddigi tapasztalatok alapján a munkakeresők nagyon értékelték, hogy az állásbörzén akár személyesen is megismerkedhetnek leendő munkaadójukkal, sőt, voltak olyanok, akik egyből állásajánlatot is kaptak a helyszínen.

„Ez az állásbörze az ország legnagyobb állásbörzéje, ami a KÜLFÖLDI MUNKALEHETŐSÉGEKRŐL SZÓL

A tavalyi résztvevők viszont nem voltak teljesen elégedettek a kiállítók számával, ezért a 2016-os 12 kiállító helyett idén már 18 kiállító várja rengeteg nyugat-európai munkalehetőséggel az érdeklődőket.

A Nemzetközi Állásbörzére nem csak a külföldi kiállítók és a több száz konkrét állásajánlat miatt érdemes ellátogatni, hanem a többnyire teltházas előadások miatt is. Ezeken az előadásoknak az egyik felén szakmabeliek mutatják be a kivándorlási célországokban hatályban lévő jogszabályokat, munkavállalás és letelepedés szempontjából kulcsfontosságú hivatalos ügymenetet és szokásokat. Ezen belül külön szekció foglalkozik a Brexit-tel, és annak magyar munkavállalókra gyakorolt várható hatásával. Az előadások másik felében Magyarországon és külföldön egyaránt használható, gyakorlatias tudást kapnak a résztvevők arról, hogy hogyan szerezhetünk meg egy jó munkát, kezdve az önéletrajz írástól a sikeres állásinterjúig. Végül pedig még egy nyugati típusú, modern angol nyelvórán is részt vehetünk.

Az állásbörzén való részvétel és minden program díjmentes.

További részletek és regisztráció: www.kulfoldiallasborze.hu

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.