Milyen a németországi repülőtéren dolgozni?

by | aug 1, 2017 | Hírek

Megkérdeztük az R-KRAFT által kiközvetített magyar dolgozókat a kinti munkaélményükről. Az alábbiakról számoltak be nekünk:

“Az én célom a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legmagasabb szinte feljutni a munkámban a ranglétrán és ezzel a legtöbb pénzt keresni hiszen ezért megy az ember külföldre dolgozni! rkraft_beszamolo1Én személy szerint minden új jelentkezőt arra bíztatok,hogy ne akarjon olyan lenni mint más , akarjon a legjobb lenni és ehhez megfelelően formálja a saját mércéjét! A közvetítés az R-KRAFT részéről remekül működött. Amit ígértek, azt be is tartották, amit még egyszer köszönök!Szerintem igyekezni kell mint az élet minden területén a legjobb hozzáállással végezni a munkát és ezt megköszönik! Első sorban a kollégák és nyilván a vezetők is! Ennek a tükrében engem személyesen 4. hónapban kijelöltek (kb 1 év után szoktak) a HEADLOADER képzésre, tehát a megfelelő hozzáállással lehet haladni, előre lépni! A Swissport Losch-nál szerintem a legtöbb ember jól érzi magát! Legalábbis az én saját tapasztalatom jó! A legtöbb problémát a német nyelv nem megfelelő szintű tudása jelentheti! Éppen ezért biztatom a leendő kollégákat, hogy törekedjenek a német nyelv lehető legmagasabb szintű elsajátítására! Maga a munka fizikailag kellően megterhelő lehet a gyengébb fizikai erővel rendelkezőknek, bár én jómagam 47 éves vagyok és a diplomám szerint testnevelő tanár és testépítés – fitnesz szakedző tehát én jól bírom, de vannak akik kevésbé!” Máté Kiss Imre (47 éves)

“A közvetítés remekül működött, az R-KRAFT Kft. segítségével. Jelenleg is Németországban dolgozom, most már lassan két éve. Egy éve a családom is kiköltözött, így már rkraft_beszamolo2közösen élünk kinn. Ez egy szuper lehetőség azok számára, akik külföldön tervezik a jövőjüket. A munkahely és mellé a szállás is biztosított, ami nagyon fontos. A kollégák véleménye eltérő, ugyebár itt dolgozni is kell,és hát igen, nyelvtudás is szükséges. A német kollégák nem nézik azt el ha nem értesz valamilyen utasítást. Ami sokszor elhangzott: ES IST DEUTSCHLAND, BITTE DEUTSCH SPRECHEN. Ez az elején tud nehézségeket okozni, de aki kitartó és nem veti meg a fizikai munkát az elég szépen tud boldogulni. Aki dolgozik az oké, aki nem dolgozik az nem lesz népszerű. Itt csapatokban dolgozunk, ha valaki nem veszi ki a részét a munkából,akkor a másiknak kell helyette azt elvégezni,tehát hosszú jövőre nem számíthat. De ha valaki csinálja rendesen, akkor van előrelépési lehetősége is,amit a cég természetesen jelentősen támogat. Én teljes mértékben elégedett vagyok,mind a közvetítéssel, mind a munkámmal, amit csak KÖSZÖNNI TUDOK!” Urbán László (42 éves)

Nézz szét németországi álláslehetőségeink között és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!