Milyen a németországi repülőtéren dolgozni?

by | aug 1, 2017 | Hírek

Megkérdeztük az R-KRAFT által kiközvetített magyar dolgozókat a kinti munkaélményükről. Az alábbiakról számoltak be nekünk:

“Az én célom a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legmagasabb szinte feljutni a munkámban a ranglétrán és ezzel a legtöbb pénzt keresni hiszen ezért megy az ember külföldre dolgozni! rkraft_beszamolo1Én személy szerint minden új jelentkezőt arra bíztatok,hogy ne akarjon olyan lenni mint más , akarjon a legjobb lenni és ehhez megfelelően formálja a saját mércéjét! A közvetítés az R-KRAFT részéről remekül működött. Amit ígértek, azt be is tartották, amit még egyszer köszönök!Szerintem igyekezni kell mint az élet minden területén a legjobb hozzáállással végezni a munkát és ezt megköszönik! Első sorban a kollégák és nyilván a vezetők is! Ennek a tükrében engem személyesen 4. hónapban kijelöltek (kb 1 év után szoktak) a HEADLOADER képzésre, tehát a megfelelő hozzáállással lehet haladni, előre lépni! A Swissport Losch-nál szerintem a legtöbb ember jól érzi magát! Legalábbis az én saját tapasztalatom jó! A legtöbb problémát a német nyelv nem megfelelő szintű tudása jelentheti! Éppen ezért biztatom a leendő kollégákat, hogy törekedjenek a német nyelv lehető legmagasabb szintű elsajátítására! Maga a munka fizikailag kellően megterhelő lehet a gyengébb fizikai erővel rendelkezőknek, bár én jómagam 47 éves vagyok és a diplomám szerint testnevelő tanár és testépítés – fitnesz szakedző tehát én jól bírom, de vannak akik kevésbé!” Máté Kiss Imre (47 éves)

“A közvetítés remekül működött, az R-KRAFT Kft. segítségével. Jelenleg is Németországban dolgozom, most már lassan két éve. Egy éve a családom is kiköltözött, így már rkraft_beszamolo2közösen élünk kinn. Ez egy szuper lehetőség azok számára, akik külföldön tervezik a jövőjüket. A munkahely és mellé a szállás is biztosított, ami nagyon fontos. A kollégák véleménye eltérő, ugyebár itt dolgozni is kell,és hát igen, nyelvtudás is szükséges. A német kollégák nem nézik azt el ha nem értesz valamilyen utasítást. Ami sokszor elhangzott: ES IST DEUTSCHLAND, BITTE DEUTSCH SPRECHEN. Ez az elején tud nehézségeket okozni, de aki kitartó és nem veti meg a fizikai munkát az elég szépen tud boldogulni. Aki dolgozik az oké, aki nem dolgozik az nem lesz népszerű. Itt csapatokban dolgozunk, ha valaki nem veszi ki a részét a munkából,akkor a másiknak kell helyette azt elvégezni,tehát hosszú jövőre nem számíthat. De ha valaki csinálja rendesen, akkor van előrelépési lehetősége is,amit a cég természetesen jelentősen támogat. Én teljes mértékben elégedett vagyok,mind a közvetítéssel, mind a munkámmal, amit csak KÖSZÖNNI TUDOK!” Urbán László (42 éves)

Nézz szét németországi álláslehetőségeink között és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.