8 gif arról, hogyan néz ki a munkahely a hosszú hétvégék előtt

by | ápr 12, 2017 | Karriertanácsok

8.gif.arrol.milyen.a.munkahely.a.hosszu.hetvegek.elott_150x150A szabadságolások, nemzeti ünnepek és hosszú hétvégék előtt általában egyfajta kettősség érezhető az irodákban. Egyrészt feltornyosulnak a munkák, mert mindenki még a pihenőidő előtt le akarja tudni a teendőit, ugyanakkor már senkinek sincs kedve dolgozni.

Az ezzel kapcsolatos hangulatot, érzéseket próbáltuk meg szemléltetni az alábbiakban: 

Még ezt meg azt!

Az első fázisban még nagyon pörgünk, próbálunk minél több feladatot elvégezni:

Persze, biztos…

Egy bizonyos idő elteltével viszont már nem tudunk és nem is nagyon akarunk figyelni a munkahelyi dolgokra, rájövünk, hogy a világot már úgy sem tudjuk megváltani szabi előtt:

 

 

Engedd el!

Aztán elérjük azt a fázist amikor már annyira érezzük a szabadság szelét, hogy teljesen meditatív állapotba csapunk át:

Menjünk  – menjünk!

Az utolsó munkanap közeledtével egyre erősödik bennünk a vágy, hogy végre otthagyhassunk mindent és kilépjünk a szabadba:

Szabadság

..és amikor végre eljön a várva-várt pillanat:

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.